Knäcker Fett  

KF kryssade i premiären

Inlagd: 26 september 2017, kl 19:17

Knäcker Fett - Karins Hjältar 3-3

Uppslutningen lämnade en del att önska när KF steg in i hallen för första gången i höst. Även matchtröjorna fanns kvar på Alnö, och med precis fullt lag var det ett fundersamt lag som ställde upp inför visslan. Med fanns för dagen Classe i buren, framför honom Marcus och Micke. I kedjan tre spelare Johannes till höger, Emil i mitten och Uffe till vänster. Karins Hjältar på andra sidan kunde däremot visa upp en trupp för dagen som stort sett fyllde laglappen.

Matchen drar igång och KF backar hem och försöker hålla positionerna. Det går rätt bra, mycket tack vare att Karins Hjältar hela tiden försöker spela sig fram och inte springer sönder KF. Några chanser skapar man dock och det är skönt att se att Classe sköter sig på ett ypperligt sätt i buren. Även Marcus och Micke uppträder stabilt och säkert i defensiven. KF försöker också, och både Emil och Johannes lyckas kapa åt sig bollen vid flera tillfällen.

Ca fem-sex minuter in blixtrar Karins till med ett fint samspel och efter tre genomskärare är det öppet mål och 0-1. Mycket snyggt. KF svarar ganska omgående och när Karins keeper tappar bollen vid sidan av målet kan Uffe fiska upp den och runda buren. Micke smyger fram från backposition och hojtar till, en passning och ett skott senare står det 1-1. Några halvchanser till blir det innan halvtid.

KF pustar ut och gör sig redo för andra. Det är bara att försöka så gott det går.

Andra inleder som i första med ett stort bollövertag för Karins, men där KF hela tiden lyckas störa och ibland även sticka upp i någon kontring. Mitt i perioden kommer ett inspel från en Karin-forward, bollen letar sig in i mitten. När sedan skottet kommer blir det en snedträff som tyvärr träffar en KF-fot och styr in i nät bakom Classe. 1-2. Härligt nog ger inte KF upp utan lyfter sig igen. Med ca sex minuter kvar kämpar man till sig ett frislag några meter ut. Emil petar och Marcus hittar luckan i nättaket. 2-2 och inte så mycket kvar nu. De närmaste mintuerna har KF bra kontroll på matchen och det är vid några tillfällen mycket nära att Emil och Johannes ska ta sig igenom och skapa frilägen. Med tre och en halv minut kvar kommer istället ett luftigt skott utifrån som en skymd Classe inte kan göra något åt. 2-3 och nu börjar krafterna tryta för gult. De närmaste två och en halv minuterna håller Karins bollen i laget och passar runt, och KF är inte nära att komma till vare sig boll eller målchans. Det verkar avgjort. Gult gör en sista kraftansträngning och i slutsekunderna missar Karins när man ska slå bort bollen, dem dimper ner framför Uffe och Johannes. Uffe skyfflar iväg ett skott som letar sig in. 3-3, som står sig tiden ut. Innan bollen kommer till spel blåser domarna av.

Härligt kämpat av KF, men fem utespelare på planen blir ingen långsiktig lösning i tvåan.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0313 sekunder