Knäcker Fett  

Uddamålsförlust mot Forsmon

Inlagd: 12 april 2017, kl 20:25

Knäcker Fett - Forsmon BK 0-1


KF gjorde vad man kunde i söndags och var också mycket nära att få med sig en pinne. Starkt gjort trots allt med två avbytare. Motståndarna och serieledarna Forsmon hade förutom ett gott självförtroende även flera spelare på avbytarbänken.

Gult ställde fram Jörgen i buren. Framför honom fanns Kent och Micke på backplats. En kvintett försökte framåt, Johan och Christoffer N till vänster, Niclas i mitten och Uffe och Follin till höger.

Försnacket blir förstås att ta det lugnt och hålla markering. KF gör också som man sagt och sjunker ner på egen planhalva. Motståndarna Forsmon har dock inte något direkt vapen och även om passningarna fungerar bra lyckas man inte spela bort KF. Från och till får KF också något läge men attackerna fastnar lite på vägen. Jörgen gör också flera fina räddningar som sätter lite griller i huvudet på Forsmon.

Halvvägs in i första drar KF på sig en utvisning och Kent får sätta sig och vila lite. Det dröjer dessvärre inte så länge förrän Forsmon hittar fram med några passningar och ett skott utifrån går in. 0-1. Detta snarare tänder KF som vaskar fram några fina chanser innan halvleken är över. Närmast är Follin som får en fin passning från Niclas och lyckas nästan hitta rätt nära målet.

I halvlek går snacket mest ut på att försöka ha tålamod och vara noggranna. Så blir det också och KF fortsätter att imponera i defensiven i andra halvlek. Forsmons spelare uppträder lite stressat trots ledningen och drar ofta iväg hastiga skott även när man attackerar med några extra framåt.

KF passar på att emellanåt sticka upp och såväl Johan, Follin och Niclas är nära. Att Niclas närskott mellan benen inte går in får hänvisas till Forsmons vassa keeper. Mot slutet får KF även ett överläge men i vanlig ordning blir det aldrig någon ordning på spelet. Med sekunder och fortfarande i numerärt överläge uppstår ett kanonläge, Uffe skickar upp en boll i mitten som Niclas direktskarvar och plötsligt är Johan helt ren. Kanske är läget för bra, och målvakten lyckas återigen avstyra situationen med en snabb räddning.

Trots allt en bra match av KF där man gjorde vad man kunde. Stort plus till defensiven där Jörgen, Kent och Micke inte gör ett misstag. Även forwards gör fina markeringsinsatser rakt igenom. Nästa vecka får vi se om KF lyckas spela sig kvar i tvåan eller om det blir kval.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171768
Genereringstid
0,0469 sekunder