Knäcker Fett  

Viktig seger mot Anchorbay

Inlagd: 28 mars 2017, kl 22:43

KF gjorde med ryggen mot väggen en mycket fin insats i helgen i Ö-derbyt mot Anchorbay. Kanske blir det även i år en nyckelmatch. Ifjol räddade man förm

KF gjorde med ryggen mot väggen en mycket fin insats i helgen i Ö-derbyt mot Anchorbay.
Kanske blir det även i år en nyckelmatch. Ifjol räddade man förmodligen kontraktet mot samma motståndare. En match som då kan sägas vara avgörande för att senare få chansen att klara sig kvar.

Med den här helgen fanns inlånad keeper i form av Victor, som enligt KF:s utsände gjorde en mycket fin match i buren. Tre backar framför, i form av Marcus S, Christofer H och Micke L. Inte givet med en avbytare bakåt den här våren det ska sägas! Framåt kämpade sex man i olika roller, det var Emil, Johannes, Malte, Rasmus, Follin och Hasse.

Som nämnts går inlånade Victor i buren snabbt från ett frågetecken, till ett uträtat utropstecken! Många fina räddningar hela matchen. Efter en trevande start gör KF 1-0 efter 5 minuter, Marcus snappar upp en rensboll och driver fram på högersidan vrider upp i banan och håller undan markeringen. Han drar sedan iväg en bananskruv som sitter mellan ben och arm i vänstra burgaveln från mittplanen. Skönt med ett första mål i den här viktiga matchen. Böljande spel följer sedan perioden.

Andra börjar dåligt när Anchorbay får kvittera till 1-1 efter 5 minuter, det sker efter ett sidospel då KF haft lite halvdan markering vid ett byte. Desto härligare då när 2-1 sitter senare efter en fin sidledspassning från Emil till Johannes som nära mål som drar in bollen högt. Svänget fortsätter när motståndarna gör 2-2 på ett skott utifrån som hittar in, det sker i box play när Hasse sitter av en två. Lite snöpligt.

Avslutet går dock till KF. Först kommer 3-2 med ca 5 minuter kvar. Det börjar med att Marcus rensat iväg en markboll från vänster back genom hela plan upp till Emil på högra sidan som touchar till bollen och Follin drar till direkt upp i nättaket. Snabbt och effektivt klapp-klappspel. Den sista stöten fram till 4-2 kommer med ca 30 sekunder kvar då motståndarna har en utvisad. I vänstra hörnet tampas Malte och Follin med en motståndare, efter ett gemensamt ihopslag åker bollen fram till Hasse till vänster om slottet. Han passar på att runda av tillställningen med ett dragskott i bortre krysset.

Härligt med lite andrum inför fortsättningen. Närmast väntar serieledarna och KF har allt att vinna.

Vid t-bordet
Marcus & Ulfie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0488 sekunder