Knäcker Fett  

KF föll mot Blomhöjden

Inlagd: 28 mars 2017, kl 22:32

Blomhöjden - Knäcker Fett 4-2

KF orkade tyvärr inte stå emot ett numerärt överlägset Blomhöjden i söndagens viktiga bottenfajt. Det blev en rejäl omvaskning i KF-truppen där Släckar´n Detlefsen var tillbaka i buren efter en serie störtlopp i fjällen. Med stärkta benmuskler var han nästan ensam på väg att knäcka Blomhöjden. Två backar fick ”non stop:ra” baktill. Där fanns Christofer Harström som också är på väg tillbaka efter en tung vinter med ryggont. Vid sin sida ficka han nu Claes Z som egentligen kommit till hallen för spel i buren. Fin insats blev det i vart fall av båda backarna. Framåt försökte fyra med Zorro i spetsen. Övriga var Follin, Uffe och Kent.

Redan i matchinledningen är det tydligt att KF tar det varligt och markerar. Blomhöjden försöker med några skott men Janne är säker som sista utpost. Efter 5-6 minuter får Zorro bollen på mittplan, han går framåt lite och signalerar skott. Det blir dock en perfekt halvträff som Kent snyggt och enkelt kan vricka in med en fin right-styrning. Blomhöjden vrider nu på mer och en skur av skott haglar in men om det inte går utanför så tar Släckar´n bollarna. Med fem kvar lyckas till sist Blomhöjden få in ett långskott som seglar in i bortre hörnet.Det står sig till halvtid där KF får pusta ut. Det blir till att ligga lågt för att orka stå emot i andra, och slå om när det blir chans.

Andra fortsätter med ett klart initiativ från Blomhöjden, frustrationen börjar dock infinna sig när de inte kan överlista Släckar´n som gör den ena idioträddningen efter den andra. ”Bäst på plan dundras det från Blomhöjdens bänk”. Till sist håller det inte längre och Blomhöjden lyckas sätta 1-2. Därefter får KF spela box play som man med mycket möda reder ut. Fem mot fem försöker man så framåt, men det blir ödesdigert när gult tappar bollen vid ett kontringsförsök. Blomhöjden slår snabbt om och gör 1-3.

Sista fem får även gult ett läge i fem mot fyra. Imponerande nog så håller KF bollen ovanligt fint mellan sig och slutligen forcerar Zorro in 2-3. Nu är det bara någon minut kvar och KF gör en sista chansning med alltför många i anfallszonen. Det håller inte och Blomhöjden kan kontra in 2-4.

Ett logiskt resultat får sägas, men KF skulle helt klart ha bjudit bättre motstånd med lite fler spelare. Släckar´n dock bäst på plan. I övrigt stora utropstecken på comebackande Christofer som var mycket bra som back. Även Zorro som inte spelat så många matcher i vinter, såg mycket hungrig ut.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0605 sekunder