Knäcker Fett  

Femetta i baken mot No Máam

Inlagd: 28 mars 2017, kl 22:25

Knäcker Fett - No Máam 1-5

Ett brandskattat sportlovslag hade inget att sätta emot i den andra helgdrabbningen under den ödesdigra lovveckan. Till spel kom Jörgen i mål och framför honom fanns två non stopbackar, Marcus S och Niclas. Framåt fanns fyra spelare, Kent, Christoffer, Malte och Hasse.

Matchinledningen blir olycklig där två skitmål dräller in rätt snabbt. Först en studs på klubba som leder fram till 0-1. Sedan följer ett skott bakom mål som träffar Jörgen i ryggen och går in. Trots att KF gör sitt bästa för att svara är motståndarmålisen omutlig och tar allt. En och annan boll seglar även utanför. Innan halvleken är över står det 0-3. Tungt värre.

Inför andra byter Kent och Niclas position för att se om det kan göra någon skillnad i offensiven. Det blir inte så mycket förändring utan motståndarna går fram till 0-5 innan Malte kan putsa siffrorna till 1-5. Märkligt nog ”glömmer” den gula forwardslinan även att byta i slutskedet av matchen och Niclas får sitta och kallna på bänken sista fem minuterna.

Sammantaget är det ingen match att komma ihåg. KF gör en tveksam insats även om man var klart underbemannade den här helgen. Med lite mer flyt framåt i framför allt första kunde det ha blivit en jämnare match. Med begränsad ork blev det allt sämre skärpa i både avslut och passningsfrekvens vartefter matchen led. En bättre ”rull” i bytena hade inte heller skadat.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171769
Genereringstid
0,0332 sekunder