Knäcker Fett  

Kryss mot Familjen

Inlagd: 5 mars 2017, kl 13:05

Knäcker Fett - Familjen 4-4

Det blev som väntat inget skönspel i mötet mot Familjen. KF höll sig kalla men det är svårt att behålla skärpan när det blir ständiga domarkontroverser från motståndarna. I KF fanns Jörgen i buren och på backsidan ett backpar i forma av Niclas och Kent. Framåt fightades så gott det gick en kvintett med inledningsvis Hasse och Johannes till vänster, Emil i mitten och Uffe och Malte på högern. Vartefter matchen led så fick kedjepositionerna vaskas om.

Matchen drar igång och Familjen får sägas ha övertaget första minuterna, KF känner sig för och kan rätt lätt hålla motståndet en bit från mål. Så fort chans ges så springer KF:s yngre garde cirklar runt Familjens tröga uppställning. KF får iväg några trevande skott, men så farligt är det inte. Mitt i utjämningen av spelet tappar KF positionerna och en Familjemedlem kan retfullt enkelt peta in 0-1.

Målet tänder KF som nu börjar öka tempot, några minuter senare hittar Kent fram till Hasse som inte gör något misstag. 1-1. Kort därefter så markerar KF bort motståndarna och Familjens back slänger iväg en chansartad uppspelning. Johannes bryter direkt och kan avancera fram och ostörd dra in 2-1. Nu ser det bra ut och KF har ett par fina kombinationer innan man på nytt bjuder på några mål. 2-2 kommer när gult inte stänger bakdörren och direkt efter vrider sig Familjens farligaste spelare sig fri på nytt och skickar in 2-3 från sin högerkant. Paus följer och alla i KF-uppställningen känner att det borde gå att vända matchen.

Inledningen av andra blir betydligt mer skärpt fram KF:s sida, både uppspel och intensitet har höjts några snäpp. Chanserna avlöser varandra och i en sekvens där KF flera gånger om trycker på kan Uffe smyga in från bakom mål och badminton-peta in 3-3. Direkt efter avslag kämpar KF till sig bollen och Uffe hittar Malte på vänsterkanten, han tar ett steg in och sprätter upp 4-3 i bortre krysset.

Halva andra kvar och KF fortsätter spela inspirerat, Niclas är sånär att avgöra matchen när han får iväg ett tungt dragskott utifrån. Från bänken ser den ut att smita in men tar i ribban och går ut. Familjen blir nu allt mer griniga och en utvisning kommer inte oväntat efter en serie protester mot domsluten. Det tar någon minut innan spelaren kommer ut i båset och KF laddar lite under tiden. Första femton sekunderna ser det fint ut i överläget, bollen rullar runt men så tappar KF bollen lite oturligt på egen planhalva. Familjens spelare hugger direkt och slår in kvitteringen fram till 4-4. KF:s power play lämnar sedan en hel del att önska.

Några minuter senare är det dags för ny Familjespelare på bänken när Niclas får en tryckare och åker halvvägs över sargen. På nytt har KF mycket besvär att få till något flyt och Familjen kan rätt enkelt hålla undan. Sista tre minuterna blir nervösa när Johannes åker ut på en kompensationsblåsning. Familjen trycker på ordentligt och Jörgen gör några mycket fina räddningar. Domaren kan sedan blåsa av och även och sammantaget får sägas att KF saknade den rätta skärpan för att ro hem en trea.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0625 sekunder