Knäcker Fett  

KF sänkte Plamberos i slutet

Inlagd: 22 februari 2017, kl 19:39

L Plamberos - Knäcker Fett 1-2

Ny lördag och nya positioner för våra gula hjältar. De nya bekantskaperna L Plamberos visade sig vara ett välväxt gäng som såg lätt imponerande ut under uppvärmning.

Helgens första överraskning är att Zorro hoppar in mellan stolparna. Det har hänt en gång förut och segern var då odiskutabel. 4-0 blev det den gången som kanske minnesgoda fans kan erinra sig. Backar den här lördagen var Marcus och Kent. I övrigt fortsatte den nya given med KF:s nya power-uppställning i offensiven. Framåt fanns i mixad uppställning Markus Ö, Mogge, Christoffer, Malte och Hasse.

KF:s utsände har lämnat några knapphändiga uppgifter från själva matchen. Efter första halvleken är det L Plamberos som kan gå till vila i ledning med 0-1 i ryggen.

I andra tar KF sig i kragen och gör en imponerande vändning. Efter ett frislag sätter Mogge viktiga 1-1 på passning från Markus Ö. I slutsekunderna blir det också 2-1 till KF, Christoffer sätter det förlösande ledningsmålet efter pass från Mogge.

Härligt kämpat av KF och mycket viktigt med en ny trepoängare innan serien hinner sätta sig. Fin insats av Zorro i buren också.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0332 sekunder