Knäcker Fett  

KF räckte inte till mot NCB

Inlagd: 22 februari 2017, kl 19:30

Knäcker Fett - Team NCB 3-5

Ett nykomponerat KF gjorde sitt bästa men räckte inte riktigt till mot NCB i söndagens drabbning. I KF den här dagen fanns Jörgen i buren, framför honom två backar i form av Hasse och nya Markus Ö. Framåt fanns till vänster Mogge och Oscar, centralt Niclas och Malte och till höger Uffe och Christoffer.

Matchinledningen visar upp en positiv KF-attityd och ett självförtroende i de offensiva attackerna. Mogge och Christoffer tester skott utifrån några gånger. Niclas tar sig även fram i mitten och får iväg ett rappt skott. NCB visar upp ett fint passningsspel och en back som gärna slår iväg välplacerade dragskott utifrån. Jörgen är dock med på noterna och tar antingen skotten eller manar på KF att täcka skott.

Ca tio minuter in hittar Uffe fram till Niclas i mitten och han vrickar sig vidare och slår in 1-0 rätt enkelt. Sedan är det slut på det roliga. KF drar på sig en utvisning för när Jörgen tar bollen lite för långt ut, Jörgen tar straffen och KF reder ut utvisningen men innan halvleken är över gör NCB både 1-1 och 1-2. Halvlek och lite taktiksnack följer.

Andra fortsätter med chanser åt båda håll, men vartefter krafterna rinner iväg börjar KF:s passningar att tappa adress. Lite mycket solorajder kan också skymtas. Matchen står och väger och nytt hopp tänds hos våra gula hjältar när Malte efter fint KF-tryck kan sätta 2-2.

Glädjen blir dock kortvarig, ny KF-utvisning följer när Markus avvärjer ett farligt läge i egen målgård. NCB sätter 2-3 och de närmaste minuterna följer även 2-4 och 2-5. KF får också möjlighet till numerärt överläge i slutet av matchen och i några sekunder blir det till och med fem mot tre. Effektiviteten är dock inte den bästa. Innan matchen är över smäller Mogge in 3-5 med ett mycket tungt slagskott från vänstra ”blålinjen”.

Med minuten kvar är det dock över. En hyfsad KF-insats är det ändå mot ett rätt välspelande lag. VI får komma ihåg att det var första matchen med både nya spelare och delvis nya positioner för KF idag.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171769
Genereringstid
0,0293 sekunder