Knäcker Fett  

Karins kollrade bort KF

Inlagd: 5 februari 2017, kl 18:25

Knäcker Fett - Karins Hjältar 2-4

Seriepremiär för KF i tvåan och på andra sidan väntade gamla bekanta - Karins hjältar. Ett lag som KF stött på i flera täta matcher, inte minst i spännande kvalfajter med varierande utgång. Den här söndagen mönstrade KF följande lag. I buren fanns Jörgen och framför honom ett trebacksexperiment med Kent, Uffe och Niclas. Framåt fanns till vänster Hasse och Christoffer N, centralt Emil och nye explosive Oskar. På högerflanken sprintade Follin och Malte.

Visslan ryter och KF tar initiativet där Niclas manar på trupperna bakifrån. Bollen rullar runt några varv men inga farligheter dyker upp. Sedan börjar slarvet när KF missar ett uppspel. Karins hugger direkt och en halvskymt skott rullar in bakom Jörgen. 0-1, och det känns onödigt. KF trummar vidare och de närmaste fem minuterna är det KF som har merparten av spelet. Ca tio in jobbar Emil stenhårt i mitten, skjuter och tar tillbaka bollen och drar till sist in viktiga 1-1. Senare delen av halvleken kommer några fler halvchanser, Christoffer är närmast men även Karins sticker upp och missar ett helt öppet läge när KF stirrat lite mycket på bollen istället för att markera.

Lite mellansnack följer, och de flesta verkar eniga om att KF nog bör kunna ha lite högre press i andra. När halvleken drar igång håller gult ord. Första fem-sex minuterna är det KF som håller i taktpinnen helt, tyvärr uppstår inte de riktiga lägen och det går som det ofta gör. När Fett ställer om och chansar vid ett uppspel bryter Karins och några snabba pass senare står det istället 1-2.

Ett frustrerat KF gnuggar vidare, flera i den gula offensiven får fina lägen men det vill sig inte. Till sist tar Niclas själv chansen och vänder runt kring mittlinjen och flippar iväg en dragare som smiter in vid stolpen. 2-2, ett förlösande jubel hörs från KF-fansen på västra läktar’n. Nu ska det väl vända…

Knappt hinner domaren blåsa igång förrän Karin river åt sig bollen och Jörgen räddar ett hårt skott från sidan som sedan dansar ner i boxen framför. Alltför passiva KF:are låter tyvärr en Karin-forward raka in 2-3 i öppen bur. Fem kvar och nu krävs det en tung press i avslutningen.

KF gör en sista offensiv och även om man skapar flera lägen så vill inte bollen in. Christoffer är närmast med ett fritt läge men Karins målvakt klarar närskottet. Sista minuten chansar gult med att ta ut Jörgen men det spricker nästan direkt. En kylig Karin-forward ser vad inte alla gula uppfattat att buren är tom. Från egen kortsarg skickar han iväg en US Open-klassig lobb som seglar och seglar och ramlar in i nätet. 2-4 och sedan är det slut.

Bitvis gör KF en klart godkänd insats, med lite större skärpa både bakåt och framåt skulle resultatet kunna ha blivit annorlunda. Vi tar det goda med oss.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171770
Genereringstid
0,0469 sekunder