Knäcker Fett  

Fåtaligt KF sänkte Kubal

Inlagd: 11 december 2016, kl 00:28

Knäcker Fett - Kubal 5-3

Återbuden haglade återigen tätt i söndagsgryningen inför matchvisslan i årets viktigaste match. Desto härligare då att de gula kämpar som kom till spel stod upp och klarade av den nervösa kvalmatchen. Ett kval som annars kunde ha medfört spel i trean. Senast KF spelade i trean var våren 2006, och även om rekylen neråt från ettan ställt till problem tidigare så har den här kärva hösten nog överraskat alla.

I slutänden visade de sex KF:arna som kom till spel att klass slår kvantitet, men det krävdes hårt jobb också! På andra sidan fanns ett positivt inställt Kubal som nästan kunde visa upp tre fulla femmor. I KF den här betydelsefulla helgen fanns Jörgen i buren och framför honom två backar i form av Marcus och Christofer Harström. Framåt fanns fyra spelare Follin, Niclas, Emil och Christoffer N.

Enligt KF:s utsände så var KF klart överlägset matchen igenom, men det är skillnad på spelövertag och matchresultat. Oavsett så var det KF som höll i dirigentpinnen. 1-0 kommer också logiskt genom Follin efter pass från Marcus. Kubal svarar med 1-1. KF fortsätter att ha boll och Christoffer N sätter 2-1 på egen hand. Dessvärre svarar Kubal återigen och Jörgen har otur när en retur går upp i luften och rullar in. Innan halvtidsvisslan sätter Christofer H viktiga 3-2 efter pass från Emil.

Halvtid och positiv stämning, medan KF får disponera krafter får Kubal försöka tajma sina byten.

Andra fortsätter och dessvärre åker Marcus ut efter ett tveksamt domslut. En rätt klar brytning döms som ruff i ryggen och det blir en tvåa. Box play-spelet ser dock bra ut men när Jörgen och Christofer H missförstår varandra kommer ett skott som via gul tröja styrs in i buren. 3-3 och otäckt spännande inför matchens slutfas. Härligt nog visar KF moral och Follin blir stor matchhjälte när han sätter 4-3 efter passning från Niclas. Sista minuten chansar Kubal, men det slutar med att Christoffer N kan passa fram Emil som sätter säsongens sista mål fram till 5-3.

Sammantaget ska det sägas att det var oerhört skönt att se att KF kunde sätta ner spiskorna och spjärna emot i den tunga utförsbacken som höstsäsongen utvecklade sig till. I slutet av serien har spelet helt klart sett lite bättre ut och även uppslutningen till matcherna blev gradvis bättre. Nu kan vi se fram emot våren då KF av tradition alltid är bättre. Vi får se vad vårsäsongen bär med sig, onekligen finns det flera goda tecken i skyn. En comebackande Johan har höjt stämningen på träningarna under slutet av hösten, och vi hoppas nu få se honom i matchtröjan igen. Det får väl också hållas som sannolikt att Zorro återigen får till almanackan och börjar hitta rätt dag och tid i Ljustadalen nu när vårljuset närmar sig.

I stort finns nästan alltid mer speed under KF-skorna när andra halvan av innebandyåret. Men först firar vi jul och nyår med ett nytt kontrakt klart i tomtesäcken.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0957 sekunder