Knäcker Fett  

KF bjöd upp mot Ortviken

Inlagd: 11 december 2016, kl 00:21

Ortvikens MK - Knäcker Fett 3-0

Det såg spännande ut på förhand, men väl i hallen visade det sig att resultaten i de tidigare matcherna gjort att matchen mot Ortviken var helt betydelselös. Vare sig seger eller förlust skulle förändra KF:s läge i tabellen. Med andra ord kunde KF på förhand se fram emot kvalspel för sin fortsatta existens i tvåan.

Laguppställningen bjöd på lite överraskningar. I buren fanns Jörgen och framför honom Micke och Stefan. Framåt fanns efter ett antal avhopp sex anfallare. Christofer Harström, Christoffer Nordlander, Uffe, Follin, Kent och Släckar’n Detlefsen. Den sistnämnde gjorde en intressant comeback som utespelare i ovan riktning.

Matchen drar igång och även om Ortviken till stor del visar upp en välkänd laguppställning så syns det att självförtroendet är på topp. Till skillnad från för något år sedan då laget sladdade neråt så fungerar passningsspel och positioner mycket bra. Värst fort går det inte, men det går rätt till väga.

Efter ca fem minuter kommer ett läge för Ortviken i mittzonen efter att KF tappat bevakningen, precis innan en KF-klubba hinner fram så sitter ett snabbt skott bakom Jörgen. 0-1. KF fortsätter dock på den inslagna frejdiga vägen och både Stefan och Micke är med i uppbyggnaden av flera anfall, sett till de offensiva backkvaliteterna har KF helt klart en vassare uppställning än motståndarna. Även Släckar’n visar att formen är fin och visar upp kvaliteter som powerforward. Christoffer N prövar med fina dragningar och skott men bollen vill inte in. Även Stefan har ett tungt avslut som inte när ända fram.

Halvlek och även om KF saknar folk för att köra fullt ställ, så är känslan att det inte är omöjligt.

Andra inleder med att spelet fortsatt böljar fram och tillbaka. Halvchanser avlöser varandra innan Ortviken lyckas trycka in 0-2. Tungt, eftersom KF inte varit långt ifrån att kvittera sedan underläget från första halvlek. KF knyter också näven och följande fem minuter trycker man på ordentligt. Follin är nära med en boll i stolpen. I en sekvens lite senare får Uffe en påpasslig stickare av Follin och kommer fram i ett friläge men skottet träffar målvakten och går via en båge i ribban och ut. KF chansar med att ta ut målvakten i slutminuten och det blir tyvärr inte något lyckokast. Rätt snart tappar gult bollen på mittplan och Ortviken kan enkelt rulla in 0-3.

Bara att ladda om för kval, även om det blev förlust så gör KF en betydligt bättre match än vad man mäktade med i seriens öppning. Nu väntar nya industrikämpar i kvalet, Kubal.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171762
Genereringstid
0,0781 sekunder