Knäcker Fett  

Forsmon blev för svåra för KF

Inlagd: 6 november 2016, kl 14:39

Knäcker Fett - Forsmon BK 1-4

Ett lätt decimerat KF kom till spel i den viktiga bottenmatchen mot de förra division 1-motståndarna Forsmon. Liksom ifjol blev det tyvärr smörj för gult, inget att säga om sett över 30 minuter. Tyvärr fick KF jaga boll i närmare 25 minuter och när passningsspelet började stämma var det för sent.

I buren fanns även den här helgen Janne och KF började sedan med endast två backar. Micke och Stefan. Framåt fanns Follin och Marcus på högerkanten, den sistnämnde provade ett steg upp för dagen. Centrar var Malte och Uffe och vänsterkanten sköttes av Hasse Z och Christofer H.

Starten blir darrig för KF, trots försnack om att inte backa hem så blir det svårt att gå framåt när motståndarna låter bollen löpa runt med ett fint passningsspel. Ca fem minuter in kommer 0-1 när en orange spelare tar ner bollen och vispar till på volley en bit utanför slottet. Misstänkt hopp men domaren låter det passera. Ett par minuter senare får Forsmon ett läge på högerkanten och ett snabbt dragskott sitter i taket bakom Janne. Resten av halvleken är det rätt jämnt, KF har några hyfsade chanser Follin och Uffe har en dubbelchans men målvakten lyckas avvärja trots att han är skymd. Janne gör en mycket fin fotbollsräddning när han slänger sig från sida till sida och styr ut skottet med masken. Stefan har några tunga skott, men en del fastnar på Forsmoben innan det går fram.

Halvlek och ett positivt tonläge i KF när diverse tips delas ut på sedvanligt sätt från de flesta gula spelarna. Andra halvlek drar igång och det känns att nästa mål är viktigt, Forsmon har hela tiden mest boll och det bästa passningsspelet. KF får till sina farligheter efter brytningar eller en eller max två pass upp. Malte tar sig fram några gånger och skapar både chanser både för egen del och de andra spelarna. Micke bryter fram och får iväg ett farligt skott som smiter utanför ena stolen. När sedan KF missar ett uppspel kommer 0-3. Ett par minuter senare sätter Forsmon även 0-4 när en forwards springer sig fri och stöter in bollen i mål.

Sista fem avvärjer KF en utvisning när Hasse åker ut efter en tryckare vid sargen. Starkt gjort. Sista målet kommer i vart fall från KF när Marcus tar emot ett fint långpass från Stefan. Han vänder runt och prickar in 1-4 vid första stolpen. KF avslutar sedan med bollövertag och några sista chanser där ett klapp-klapp spel och halvöppet mål kommer närmast. Tyvärr blir avslutningen en satellit som går över ribban. Tungt tungt, vi får se hur KF får ihop det inför seriens sista tre matcher.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0605 sekunder