Knäcker Fett  

Moonshiners spurtade ner KF

Inlagd: 6 november 2016, kl 14:35

The Moonshiners - Knäcker Fett 9-6

Det barkade iväg även den här helgen. Trots att KF bitvis tog fram det kanske bästa spelet i höst så öppnades den svarta falluckan med tio minuter kvar. I laget fanns den här helgen, Janne i mål och på backplats fyra gentlemän. Marcus, Stefan, Micke och Niclas. Framåt sex forwards, en yngre lina med Johannes, Emil och Malte och en lite mer rutinerade trio i form av Christoffer N, Christofer H och Hasse Z.

Inledningen går helt KF:s väg och Christoffer N gör både 1-0 och 2-0, framspelad av Malte vid det sista målet. Därefter svarar Moonshiners med att göra 2-1, men Christofer H sätter 3-1 framspelad av Christoffer N. Paus och de flesta känner att ledningen skulle kunna ha varit större sett till spel och chanser.

Andra börjar därför väldigt positivt när KF kompenserar lite för de missade chanserna i första halvlek och går ifrån. Niclas gör 4-2, framspelad av Johannes och Hasse 5-2 efter pass från Stefan. Moonshiners svarar, men när Johannes sätter 6-3 framspelad av Niclas tror nog de flesta gula fans på läktaren att det är klart. Tio minuter senare står det 6-9, otroligt nog. Lite övermod och några överraskande frislag blir början på raset.

Sett till hela matchen är det en rätt bra match, där KF i flera sekvenser spelar ut motståndarna. Moonshiners frågade om det var orken efter matchen, men med tio spelare på planen var det nog mer skärpa och tillfälligheter som fällde KF den här gången. Nu fortsätter det i bottenstriden för KF och det kan bli en nervig avslutning.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171764
Genereringstid
0,1387 sekunder