Knäcker Fett  

Viktig seger mot No Máam

Inlagd: 23 oktober 2016, kl 22:48

Knäcker Fett - No Máam 4-3

En viss positiv känsla redan från början den här söndagen, inte minst då flera spelare var på plats i god tid. Janne fanns exempelvis redan ombytt 25 min före matchen tätt följd av Stefan och Marcus. När matchen startar så har KF hunnit tänja och skjuta lite på Janne, ett fall framåt redan där alltså. Matchen startar med fem forwards och tre backar men efter ca fem min av matchen dyker även Stoffe upp och förstärker forwardsidan.

Med fanns alltså Janne i buren, och med Stefan, Micke L och Marcus närmast framför honom. Forwards var Christofer H, Niclas, Malte, Hasse, Follin och en anslutande Christoffer N.

Matchen börjar lite kärvt för gult. 0-1 kommer från höga slottet lite oförtjänt efter tre-fyra minuter och efter att KF har haft mest boll. Efter halva första halvlek har KF skapat ett bra tryck och på det andra frislaget inom 20 sek efter vänstra långsidan på Mammornas planhalva trycker Marcus till direkt. Bollen passerar under målvaktens arm nära vänstra stolpen. 1-1, och det känns välförtjänt. KF fortsätter att utnyttja de fasta situationerna och på ett frislag från egen planhalva till vänster ligger motståndarna högt. Marcus slår en långhöjdare ner mot högra sidan som Christoffer får tag i, vänder om och med en dragare prickar han in 2-1 i vänstra sidan av målet. 2-2 kommer efter ett mönsteranfall från Mammorna. Sedan är det dags för domaren att höja visslan och blåsa av för halvtid. Snacket går i positiv anda i den gula hörnan.

Andra fortsätter på bästa sätt. KF har kontroll på bollen i anfallszonen och Hasse hittar junior i slottet från högersidan, och Malte sänker sedan 3-2. Nytt KF jubel! Känns nu som KF trummar på bra men mammorna är starka i sina anfall och desto bättre känns det därför när 4-2 kommer från sniper-Hasse i slottet. Rätt upp i vänstra krysset efter ett fint pass från Follin och en nästan identisk spelsekvens som vid 3-2. Nu börjar det kännas segervisst med 5 min kvar.

Men visst ska KF bjuda på lite spänning både för fans och övriga tillresta till Ljusta Sport Center. Efter att Janne fångat bollen så blir det lite stressat när KF ska anfalla. Utkastet hamnar dessvärre centralt hos Mammorna när KF är på väg att ställa om framåt och i all trafik så singlar 4-3 in lite snöpligt. Janne ser inget. Efter avslag så blir det en ny situation vid Janne och i kalabaliken så blåser domaren straff och utvisning. Tydligen får målvakter inte hålla i klubbor, inte ens lite grand... Micke sitter av straffet. Halvångest i KF-lägret inför straffen men Janne kliver fram fint och sparkar ut bollen när skottet är tänkt att gå mellan benen, vilken revansch! Stressigt i slutminuten och Mammorna tar ut målvakten och trycker på hårt. Marcus hamnar i eget hörn och har två mammor på varsin sida om sig. Han dröjer lite extra, innan en arg mamma påpekar låsning av klubba som domaren viftar avvärjande då låsningen var genomförd av mamman själv. Marcus surnar till och trycker iväg bollen i en spänd båge så att den åker ut i mittzon där efter lite kalabalik Stefan roffar åt sig bollen och rundar två mammor och tackar för tomt mål, 5-3.

Matchen är sedan över efter nedsläpp. Förutom målen skapar Niclas flera fina lägen för sina lagkompisar genom fina passningar som mycket väl kunnat resultera i flera mål. En härlig kämpainsats från KF och hårt jobb från alla. Tre mycket viktiga pinnar som kan visa sig bli hur värdefulla när serien går in i sin andra halva.

Vid t-bordet Marcus & Ulfie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0332 sekunder