Knäcker Fett  

KF föll mot MB BOIF

Inlagd: 23 oktober 2016, kl 22:44

MB BOIF - Knäcker Fett 4-1

Det har sagts förr, med få spelare blir det oftast smisk. Så blev det också den här söndagen när slutligen endast sex utespelare kom loss till spel. Motståndarna hade i och för sig bara något fler men det fanns även lite mer gas i deras yngre ben. Tur då att nytände KF-legendaren Janne växer sig allt vassare i sin nya roll mellan stolparna.

I buren alltså Janne, framför honom ett backpar med Micke L och en småförkyld Marcus - som ska ha en extra klapp i ryggen för att han kom till spel. Fyra forwards delade på de offensiva rollerna, Christofer H, Follin, Uffe och Kent.

Inte oväntat inleder matchen med ett försiktigt spel från KF, motståndarnas fördel är att framförallt att de har fina uppspel och ofta kommer rättvända in i anfall. När KF backar hem eller checkar för högt ger det ofta bra läget att ta sig framåt. Janne avvärjer de första anfallen och även KF sticker upp även om det är färre pass när gult går till anfall. Stefan lämnar sin backplats vid flera tillfällen och det är nära vid flera tillfällen, Uffe får också ett par lägen och är fri vid ett tillfälle efter en fin framspelning från Marcus. Närmast är Stefan när han vrider sig loss i slottet och träffar stolpens insida men bollen rullar parallellt med mållinjen och ut. I anfallet efter gör MB BOIF 0-1 och innan halvleken är slut står det 0-2. Chansmässigt är det rätt lika även om MB har mer boll.

KF lyfter sig själva i andra och är nära att få in en viktig reducering och Marcus har ett lurigt långskott som målvakten nästan vinglar in. Follin vinklar också upp ett inspel i ribban halvmetern framför mål. MB har också flera farligheter, men i de flesta fallen stoppar Janne skotten. En gång vänder bollen på mållinjen efter ett tungt skott som Janne på något sätt lyckas hejda från att gå in. Dessvärre kommer 0-3 lika opassande som 0-1 och nu är det lång uppförsbacke för ett allt tröttare KF. Hoppet tänds när Follin i en tilltrasslad situation får träff framför mål och bollen smiter in efter att målvakten varit på bollen. Slutminuterna bjuder på chanser åt båda håll och MB avslutar matchen med att på sista skottet göra 1-4 där Janne är helt ställd efter en sidoförflyttning.

Ny förlust men bättre spel än vid de tidigare förlusterna, det ska framhållas. Utan två skärpta målvakter hade det lika gärna kunnat bli 4-7. Trots allt gör KF en hyfsad match även om man aldrig är riktigt nära.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171766
Genereringstid
0,0449 sekunder