Knäcker Fett  

KF-kross mot Repet

Inlagd: 12 oktober 2016, kl 23:17

Knäcker Fett - REPET United 7-1

Idag lossnade det kan man säga. Vinst med 7-1 och en ytterst välkommen scenförändring för KF efter en radda med förluster. Det var välbesatt gäng unga killar som ställde upp på andra sidan. Närmare 15 st enligt KF:s utsände och som förvisso sprang och kämpade. Rätt vassa skott fanns det också hos Repet United, men det räckte inte eftersom Jörgen tog väl hand om det som gick igenom.

I KF den här helgen fanns alltså Jörgen i buren i sin comeback i KF-tröjan efter en längre tids frånvaro. Backar var Stefan, Acke och Hasse Z. Centralt fanns Zorro och Niclas. Övriga forwards var Follin, Christofer H, Malte och nye Fredrik.

Rapporten täcker inte helt hur målen föll, men det kan noteras att Christofer H svarade för ett hat-trick. Inte vanligt i KF-sammanhang ska sägas. Att gult kunde utnyttja motståndarnas svårigheter med markeringsspelet gjorde också stor skillnad sett till hela matchen. Några snabba pass från våra gula hjältar och därefter gick Repet ofta bort sig.

KF ställde fram en rätt lagom numerär den här helgen med totalt nio st utespelare. Kanske lossnar det nu lite framöver med ett bättre deltagande. Det kan behövas, de närmaste matcherna känns viktiga för att åter kunna komma på fötter.

Vid t-bordet
Niclas & UlfieTillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171763
Genereringstid
0,0469 sekunder