Knäcker Fett  

Riktigt godnatt mot Galten

Inlagd: 5 oktober 2016, kl 22:05

Galtens Häl - Knäcker Fett 12-0

Det blev en riktig överhalning i helgen när ett delvis nykomponerat KF sprang på pumpen ordentligt. På andra sidan fanns det nya motståndarna Galtens Häl. Det visade sig bli en riktigt kärv bekantskap.

KF ställde fram Janne i buren. På backsidan fanns till en början Marcus, Micke och efterhand Christoffer N och Zorro som båda växlade mellan back och kedja. Fram fanns i övrigt Follin, Domi och Christofer H, samt i KF-sammanhang oprövade, Acke och Fredrik

Enligt säkra källor finns inte så mycket att kommentera, förutom att ingen hann värma upp och att Janne inte fick känna på bollen före visslan Några fanns även kvar i omklädningsrummet när matchen dragit igång, uppger samma källa. En lysande uppladdning alltså.

Ute på banan blir KF tagna på sängen och domaren hinner vända fram 0-3 innan positionerna är riktigt kända. I halvlek står det 0-5, och ett lätt decimerat KF kliver in till andra där det blir mer av den beska medicinen. 0-12 blir det innan det är över.

KF har några moment, men Galtens målvakt är riktigt bra. Kanske kunde det ha blivit 2-7 eller 4-9, som någon sa. Men vi glömmer det här så snart som möjligt.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171763
Genereringstid
0,2676 sekunder