Knäcker Fett  

Ny smäll mot Familjen

Inlagd: 25 september 2016, kl 10:24

Familjen - Knäcker Fett 5-2

Andra chansen i tvåan, men KF tog inte den heller. Att matchen var rätt jämn spelade mindre roll när gult bjöd på flera mål. Lite bättre såg det dock ut i söndagens gryningsmatch. Bra också att KF till sist fick fram ett lag, med några avbytare hade det kunnat gå att sätta lite mer press på Familjen som hade en avbytare.

I buren Wallie som gjorde en uppskattad comeback. Stefan och Uffe inledde på backplats. Framåt tre spelare Kent till vänster, Niclas i mitten och Follin till höger.

Inledningen trevar lite från båda håll eftersom ingen har manskap för att orka ruscha i två halvlekar. KF försöker hitta lugna fina uppspel men anfallen fastnar på vägen till en början.
Ca fem minuter in river Familjen åt sig bollen, spelar runt och KF tappar markeringen. Fri i slottet kan en familjemedlem enkelt sätta 0-1 bakom en chanslös Patric. Det fortsätter att kärva när Familjen någon minut senare kommer upp på högersidan, ett högt skott träffar Niclas i bröstet och bollen rullar oturligt in bakom en ställd Wallie. Nu börjar tilltron svikta lite och när inte KF får till ett uppspel, tar en motståndarforward bollen och sätter 0-3 utan pardon. Kent och Uffe byter sedan position.

KF som ser lite rörligare ut än de betydligt större motståndarna ökar tempot lite. Någon minut senare ger det utdelning när Stefan prickar en ett långskott bakom en skymd motståndarkeeper. ”Flowet” hänger i några minuter till innan ett nytt slarv gör att Familjen kan sätta 1-4.

Halvtidsvila, precis som förra veckan är det bara för KF att försöka chansa för att komma tillbaka.

I upptakten av andra är det också KF som har det mesta av bollinnehavet, Familjen lyckas dock för det mesta hålla gult borta från de riktigt heta lägena. 6-7 minuter in får KF ett frislag, medan Familjen gnäller petar KF fram bollen och via Niclas kan Follin skyffla in 2-4. Nytt hopp. Som släcks några minuter senare när ett nytt misstag leder till 2-5.

Sista minuterna försöker KF, men kommer inte närmare än några farliga skott. Stefan är närmast med några fina projektiler. Nu får KF försöka hämta hem lite fler spelare till nästa söndag, viktigt inte minst när några av helgens spelare är borta.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171768
Genereringstid
0,0605 sekunder