Knäcker Fett  

Tafflig premiär mot Falcon

Inlagd: 25 september 2016, kl 10:20

Knäcker Fett - Falcon Crest 2-6

Det blev ingen lyckosam återkomst för KF i division 2. Falcon Crest gav en påminnelse om att det inte blir helt lätt att bara vinna matcher i den lägre serien. Våra rätt välkända motståndare såg till att utnyttja sina chanser och KF hade även lite otur vid några tillfällen. Ett KF som för dagen även saknade matchställ, något som förstärkte känslan av att det var en match hämtad från kvarteret.

I gult den här veckan Janne i mål. Framför honom Stefan och Uffe på backplats. Sex forwards där Christofer N och Kent spelade till vänster, Niclas och Emil i mitten, samt Christofer H och Johannes till höger.

Matchen drar igång och KF positionerar sig bra till en början. Falcon har bollen lite mer, men de första lägena avvärjs ganska lätt från båda håll. Fem minuter in är KF sen med ett byte och Falcons farligaste spelare passar på att prickskjuta in 0-1 från backposition. Det fortsätter sedan att hacka och både 0-2 och 0-3 rullar in lite oturligt. Stefan tänder hoppet i slutet av första när han får en fin passning från Christofer H från sarghörnet. Säkert smäller han in 1-3 högt i taket. KF försöker komma närmare och både Emil och Johannes river upp lägen med sina löpningar, KF stressar dock bort en del avslutslägen och dessvärre kommer även 1-4 innan halvtidsvisslan.

Bära eller brista är konceptet inför andra och spelmässigt har det annars varit en rätt jämn affär. Andra fortsätter med att KF försöker och försöker utan att vara riktigt heta i avsluten, mer och det är mer boll än chans. När Falcon visar att effektivitet är viktigt och gör 1-5 känns uppförsbacken alltför tung. Det blir Stefan som på nytt visar hur det ska gå till när han löper upp, fintar en spelare och klappar in 2-5. Falcon avslutar sedan matchen med att även sätta 2-6, den här gången rullar bollen försmädligt runt Janne och in efter att han gjort en snabb räddning.

En förlust är ingen förlust sett till serien, men lite osynkat var känslan efter seriepremiären.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171762
Genereringstid
0,0938 sekunder