Knäcker Fett  

Jumbosmörj avslutade våren

Inlagd: 6 juli 2016, kl 20:09

Forsmon BK - Knäcker Fett 3-1


Till säsongens sista match och den sista i första divisionen, åtminstone för nästan ett år framåt, vaskades följande första-lina upp. I mål Andreas, en tre-backslinje i form av Stefan, Marcus och Kent. Längst fram dubbla kedjor med Peter och Erik J till vänster, Noteby och Christofer H till höger samt centrarna Nicklas och en comebackande) Zorro.

Uppställningen varslade onekligen om stordåd mot tabelljumbon hos de etablerade bettingfirmorna. Dock skulle motsatsen visa sig relativt snabbt. KF håller boll väl genom hela matchen men är sanslöst ineffektiva när det gäller att lägga bollen i nät. Chanserna är många men även oturen grinar de gula i ansiktet. Samtidigt spelar Forsmon bättre än vad tabelläget visar. De är fysiska, på gränsen till buffliga, och tar sig fram mot KF-målet med stor vilja. 0-1 sitter i baken en bit in i första efter en del strul framför Andres.

Matchen går vidare och Christofer lyckas dock reducera efter ett fint tidigt anfall i början på andra. Dessvärre blir det inte mer för dagen. Vi ser sen två till synes likartade strutar smita in bakom Andreas. Båda dessa kommer från, ur Andreas perspektiv, högerkanten där skytten drar på i skymt läge och bollarna smiter in i Andreas vänstra kryss, generellt otagbara båda två.

Matchen speglar totalt sett KF-säsongen sammantaget. En säsong som med en inledande seger mot Telia indikerade något mycket bättre. Men därefter kom ett antal raka förluster följt av ett par kryss innan tabellen fastställdes med denna förlust.

Ingen i KF förstår varför nog hur det gått så snett men det är bara att ta nya tag i tvåan till hösten. Även om det blir ett pinnhål ner så är nog de flesta överens om att det är roligare att vinna lite matcher än att enbart stoltsera med att finnas i högsta serien.

Vid t-bordet
SharpieTillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0605 sekunder