Knäcker Fett  

KF till tvåan efter nytt kryss

Inlagd: 21 mars 2016, kl 20:36

Knäcker Fett - Blomhöjden 2-2

Nej, det vill sig inte i vår. Det hade behövts en seger mot Blomhöjden men KF mäktade bara med ett kryss. Den här söndagen fanns Sebbe i buren. Backsidan försvarades av tre man, Micke L, Marcus och Stefan P. Framåt delade sex man och två kedjor, Christofer och Uffe till vänster, Niclas A och Emil på centerplats medan Peter och Johannes ansvarade för högerkanten.

Första fem blir lite trevande, Blomhöjden är rätt storväxta, lite tröga men spelar säkert. KF:s yngre delar har ett tempo som inte går att hitta i motståndaruppställningen. Just som KF börjar få lite tryck tappar man bollen på egen planhalva och Blomhöjden passar på att smälla in ledningsbollen. 0-1. KF känner sig inte alltför nedslagna utan fortsätter att så sakta jobba sig fram till en kvittering. Flera farliga returer och skott utifrån är så när på att smita in, men Blomhöjden behåller ledningen fram till slutminuten av första. Då dömer domaren straff till KF:s fördel efter att en Blomhöjden-back försvarat sig felaktigt i egen målgård. Niclas tar straffen och går lugnt framåt, han driver sakta ut till höger och för ett ögonblick ser det ut som bollen kommer lite för långt ut men då lyfter han in den snyggt över motståndarkeepern.
Det är en positiv stämning när andra startar, med högre tempo bör det kunna bli en seger.

Andra inleder utan några jättechanser till att börja med. Därefter tar det fart, när KF slarvar får Blomhöjden chansen men Sebbe gör några viktiga räddningar och det ringer även till i målramen. KF har också några chanser med skott utifrån av Stefan och Marcus. Halvvägs in hafsar KF till det vid ett byte och Blomhöjden straffar gult på nytt och sätter 1-2. Uppförsbacke igen för gult som nu behöver minst två mål. Första chansen kommer när domaren på nytt blåser straff för samma förseelse. Otroligt egentligen, KF har nog inte haft en straff på närmare tio år och här kommer plötsligt två i samma match. Niclas stegar på nytt fram, men den här gången vinner målvakten efter ett skottförsök.

Ca fem kvar kommer i var fall kvitteringen, KF checkar fast Blomhöjden och det leder fram till att Emil kan dra iväg ett högt skott långt utifrån, bollen tar i målvaktens axel och Uffe kan forcera in returen. Sista två minuterna blir spännande när först Blomhöjden åker ut på en tvåa för handstopp och KF sedan får ett likadant straff när Marcus stannar bollen med handen.

Det blir ingen utdelning får något av lagen och kulramen stannar vid 2-2. Det räcker inte för gult som nu får ta nya tag i tvåan efter sommaren. Först väntare en betydelselöst jumbomöte mot Forsmon efter påskhelgen.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171770
Genereringstid
0,0469 sekunder