Knäcker Fett  

Kryss mot Hävarna

Inlagd: 21 mars 2016, kl 20:31

Hävarna - Knäcker Fett 1-1

KF och Hävarna, de gamla rivalerna, möts igen. I år har det inte stämt något vidare för lagen och det är två rätt stukade trupper som ställer upp sig inför visslan. Poängbehovet är stort på båda sidor. Kanske var det därför naturligt med ett oavgjort resultat även om det inte saknades chanser till ett avgörande.

KF ställde den här söndagen upp med Wallie i buren, framför honom fyra backar: Hasse, Stefan, Marcus och Kent. Framåt fanns sju spelare till att börja med. En vänsterkant där i första Christofer H och en för dagen offensiv Micke L stångades. och Centralt fanns Niclas A och Uffe och på högerkanten inledningsvis Petter H, Erik J och Magus Gillström

Matchen startar svängigt där bollen rör sig i båda riktningarna utan att det hettar till. Patric får känna på bollen utan att behöva plocka fram de riktiga fantomräddningarna. Vartefter bygger KF upp ett allt vassare kontringsspel och i mitten av perioden smäller det. Niclas driver upp bollen och hittar Petter med en perfekt stickare på vänsterkanten, Petter gasar vidare men istället för att skjuta tittar han upp och släpper tillbaka bollen till Niclas som kan raka in kvitteringen. Resten av halvleken löper utan fler mål. Tyvärr skadar sig Magnus under första när han får en smäll över knät, det visar sig senare att han gjort sig rätt ordentligt illa och blir borta resten av våren. Trist för KF:s nya löpstarke forward och vi får hoppas att det läker snabbt.

Andra fortsätter på den inslagna vägen och chanserna böljar fram och tillbaka. Kent åker ut på en tvåa när han skickar en Hävare över sargkanten, KF tycks först reda ut underläget men ett snabbt skott efter en frislagspetning susar in bakom en skymd Wallie. 1-1. KF får också ett numerärt överläge lite senare men det blir inte mer än några halvchanser. Slutminuterna blir farliga, bl a har Stefan ett tung skott som är nära att resultera och i sista minuten är en motståndare helt ren mot Patric utan att få in bollen.

Det är tveksamt om ett kryss räcker så långt för KF i jakten på en kvalchans men ännu finns en liten chans. Inte omöjligt att det klarnar till helgen.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171770
Genereringstid
0,0781 sekunder