Knäcker Fett  

Kärv uddamålsförlust mot Pink

Inlagd: 13 mars 2016, kl 22:24

Knäcker Fett - Pink Panties 1-2

KF gör ett tappert försöka under årets första sportlovssöndag. I vår har förlusterna varvats mellan totala haverier eller uddamålshistorier. Den här gången var det dags för det sistnämnda. På andra fanns den här söndagen Pink Panties, ett lag som KF mött många gånger. Sett till hela matchen är det en jämn historia, men tre utvisningar blir i slutänden för tufft för KF. Men trots förlusten var det ändå helt klart ett steg i rätt riktning

I gult den här söndagen Wallie i mål och framför honom fyra backar, Stefan, Hasse, Peter och Uffe. Framåt finns Christofer H och nykomlingen Magnus G på vänsterkanten, Niclas N och Emil agerade centralt samt två ”Coming boys” till höger: Malte och Johannes.

Matchen drar igång och trots att Pink P bara är sex man tar man initiativet och är det bollhållande laget. Wallie får redan i starten visa att han är en av seriens vassaste målvakter och plockar ner några rosa projektiler. 5-6 minuter in slarvar KF i ett uppspel och då smäller PP in ledningsbollen.
Målet blir en vändpunkt och från och med nu tar gult över taktpinnen i några minuter, sakta men säkert jobbar man fram flera chanser. Det ger till sist utdelning när Stefan flyttar fram i slottet och får en fin passning bakom mål från Christofer. Han lyfter snyggt in kvitteringen i nättaken från nära håll. Innan halvleken är över får KF klara ut ett numerärt underläge efter att Niclas N avvärjer ett skottläge.

Halvtidsvila och alla känner nog tillförsikt inför fortsättningen, KF är fler och bör kunna sätta PP under press när krafterna så småningom avtar. Andra fortsätter, tyvärr får KF rätt snart en ny utvisning när Hasse åker ut för felaktigt avstånd. Den här gången lyckas PP sätta 1-2 efter en markeringsmiss. Tungt. Våra gula hjältar fortsätter dock att kriga på och skapar flera bra chanser under mittfasen av halvleken. Dessvärre kommer en ny utvisning när Malte tacklar lite hårt vid sargen. Gult reder ut underläget men tiden rinner iväg. Närmare än skott i masken och ett hårt tryck under slutsekundernas sex mot fem-spel blir det inte. Christofer avlossar en sista projektil som målvakten lyckas avvärja.

Torsk igen och nu väntar några helt avgörande matcher, kvalspel får bli höjdhoppsribban som KF får sikta in sig på.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
171767
Genereringstid
0,0938 sekunder