Knäcker Fett  

Tyngsta torsken mot Sköle

Inlagd: 13 mars 2016, kl 22:18

Sköle Rhinos - Knäcker Fett 8-0

Sköle Rhinos har KF mött under nästan hela sin korpexistens, men sällan har det varit en tyngre upplevelse än den här söndagen. Matchresultatet tyder på fullständig utspelning, och visst ramlade bollarna in, men lite i överkant blev det trots allt.

I KF fanns Wallie i buren, framför honom inledningsvis fyra backar. Stefan, Marcus, Hasse och Kent. Framåt kämpade sex spelare Uffe och Malte till vänster, Niclas N oh Niclas A i mitten och Erik J och Peter till höger.

Matchen drar igång och nästan omedelbart skickar Sköle ner ett långskott som studsar i kortsargen och lyfter högt i sargrekylen.
Framför KF-buren finns en Sköle-spelare som med höjt innebandysvärd vinklar in 0-1, bakom en chanslös Patric. Nu följer några KF-chanser där man flera gånger hittar fram från kanten in med stickare, både Niclas N och Niclas A har fina skottlägen som dock pareras av Sköles keeper. Fem-sex minuter in kommer istället 0-2. Första halvlek fortsätter sedan med svängigt spel åt båda håll, minuten innan halvlek lyckas Sköle dessvärre skyffla in 0-3.

Summeringen av första är att det känns lite missvisande men att det inte känns omöjligt att jaga ikapp. Tyvärr blir andra halvlek en miserabel historia. Rytmen störs även av att både Kent och Erik J gör illa sig och det blir ryckiga byten. Kent blir utvisad vid sin skada och Sköle smackar in bollen bakom Patric efter mindre än tio sekunder. Innan matchen är över har KF även fått se två otagbara bröstningar in i eget mål och räkneverket stannar till sist vid 0-8.

Det ska sägas att KF gör sitt bästa för att kämpa ända till visslan och vid flera tillfällen är man på väg att hyfsa siffrorna. Är det inte vassa räddningar från Sköles keeper så är det oskärpan som gör att nollan står sig tiden ut. Överhalningen till trots gör Wallie återigen en fin insats i buren.

Bara att glömma bort den här tillställningen och ta nya tag nästa helg.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-01-19
Besökare
153988
Genereringstid
0,0313 sekunder