Knäcker Fett  

Knapp förlust mot Emhart

Inlagd: 18 februari 2016, kl 19:47

Knäcker Fett - Bucher Emhart Glass 2-3

Efter en ordentlig rundsmörjning hämtade KF nytt mot och gjorde en resultatmässigt bra insats mot Bucher Emhart Glass, ett lag som gått starkt i serieinledningen.

På plats den här söndagen fanns Wallie i buren, framför honom Marcus, Micke, Stefan och Hasse. Framåt spelade Christofer H och Erik J till vänster, Niclas N och Uffe centrade medan Petter N och Peter höll högerplatserna.

Matchen drar igång och motståndarna håller bollen mest inledningsvis, KF sticker upp men det tar några minuter innan det börjar hetta till. Första målet gör Emhart när KF inte kan hålla undan. En irriterad Wallie får raka ut bollen ur buren. Sakta men säkert nöter sig gult in i matchen och en och annan passning börjar sitta, rätt vad det är så hittar Christofer fram med en passning från vänster som Niclas N smäller in i bortre hörnet. Matchen står nu och väger i några minuter innan KF råkar ut för den första av en serie utvisningar. Marcus åker ut på en tveksam tvåa och får lätt överraskad gå ut för att vila. Det tveksamma domslutet tänder KF som visar fin disciplin och håller platserna perfekt i box-playspelet. Efter en fin rensning kämpar KF åt sig bollen och Petter N hittar Christofer med en fin passning och han drar iväg ett snabbt direktskott som borrar sig in i det bortre hörnet, 2-1 med en man mindre!

Tyvärr strular KF till det med en ny utvisning när man lyckas vara fem man innan Marcus har fått kliva ut. Erik J får sätta sig på sidan, men Marcus kommer in och KF får hålla ut sista sekunderna av halvlek i fyra mot fem.

Andra fortsätter med nya utvisningar. Den här gången får Marcus en tvåa när han blir avblåst för spel utan klubba. Hård dömt igen och nu blir det tre mot fem-spel. KF håller imponerande undan i det numerära underläget och motståndarna ser stressade ut när de passar runt och missar de skottlägen som dyker upp. Wallie sticker mellan med några härliga räddningar. Sekunderna efter att Erik J kommit ut smäller det tyvärr och kvitteringen sitter bakom Patric. Halvleken fortsätter med mer boll för Emhart men med chanser åt båda håll. Stefan har några fina rajder uppåt, men blir antingen störd vid ett par tillfällen innan bössan hinner avlossas, en annan gång sitter skottet i målvaktsmasken.

Med knappt en minut lyckas den olyckssalige domarduon hitta ännu en KF-förseelse. Nu är det Micke som obegripligt nog döms för att ha hindrat en motståndare i ett uppdiktat friläge. Utvisning och straff blir ”presenten” den här gången. Emharts center är iskall och väntar ut Wallie innan han lyfter ut bollen i taket. KF gör allt man kan sista minuten med sex man ute, Stefan får sista chansen när han löper upp och sånär lyckas pricka in kvitteringen. Dessvärre blir det nu en repris på Alliansen-förlusten med en uddamålsförlust i slutminuten.

Bra kämpat av gult som inte nådde ända fram, nästa vecka fortsätter det med nytt tufft motstånd. Då väntar Mean Spirits.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-01-19
Besökare
153992
Genereringstid
0,0469 sekunder