Knäcker Fett  

Tajt torsk mot Allianzen

Inlagd: 7 februari 2016, kl 14:59

Allianzen - Knäcker Fett 6-5

Det blev dessvärre inte ett fortsatt segertåg mot serietoppen. Sett till hela matchen så är det väl inte mycket att säga om, men KF ska ha all heder för att ha kommit tillbaka så starkt och det var inte långt till poäng.

Med i KF den här helgen: Wallie i buren och framför honom en backkvartett med Marcus, Micke, Uffe och Hasse Z. Framåt en septett med Niclas A och Petter N centralt, till höger fanns i första halvlek Domi, Erik J och Malte. Till vänster fanns Niclas N och Christofer H. Erik skiftade till höger i andra.

Matchen drar igång med en intensiv press från Allianzen, Wallie är med men rätt snart sitter 0-1. KF kommer igen och Uffe skickar upp sticker till Malte som tar emot snurrar upp backarna och sprätter upp kvitteringen. Dessvärre lyckas inte KF stabilisera matchen utan först sitter 1-2 och sedan 1-3 och 1-4. Wallie ser inte snäll ut just då. Skönt nog så lyckas KF hålla liv i matchen när Hasse mycket elegant tar några steg upp i banan och drar iväg ett lååångs skott som smyger upp i nättaket.

Halvlek och allmänt missnöje. Men frågan är om inte taktiksnacket hade lite effekt den här helgen. Början av andra blir däremot inte lyckad. Bara någon minut in trycker Allianzen in 2-5. Att KF kan resa sig i det här läget är imponerande och bådar gott inför seriefortsättningen. Det börjar med att Domi tar vara på ett pass från Noteby bakom buren, han tar raska vägen runt stolpen och virkar in 3-5. Lite senare hittar Niclas A fram med en passning till namne Niclas som prickar in 4-5. Nu börjar Allianzen att skaka lite och riktigt spännande blir den när Malte smäller in ett nytt skott som kommer i ett lite oväntat läge. 5-5 och tre minuter kvar.

Avslutningen blir dock dyster när Allianzens vänsterforward lyckas komma till skott trots hård uppvaktning. Skottet styr på gula klubbor i en båge in i krysset bakom ”Wallie”. Innan visslan ryter får KF en sista chans när man chansar med en extra forward, Micke bryter två gånger om på tennis och i den andra rekylen får KF tag i bollen. Två passningar senare får Petter N ett fritt skottläge men skottet viner tyvärr över.

Bra gjort trots allt av KF och det är bara att bryta ihop och komma igen.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-01-19
Besökare
153986
Genereringstid
0,0469 sekunder