Knäcker Fett  

Premiärseger mot Telia Mobile

Inlagd: 19 januari 2016, kl 22:36

Knäcker Fett - Telia Mobile 4-3

KF fick en verklig smakstart i vårens division 1. Seger direkt mot flerfaldiga Korpen-mästarna Telia efter en mycket övertygande insats. Sköna comebacker av Stefan P och "Wallie" Gröndahl bidrog i hög grad till den sköna triumfen. Det var samtidigt en oerhört skön revansch för uddamålstorsken för ett år sedan när domarna skickade ut sammanlagt fem KF-are för mycket högst tveksamma förseelser.

I KF den här gyllene gryningsmorgonen, i buren Wallie Gröndahl, två backar som den här helgen var Marcus och Stefan. Framåt fanns Christofer H och Erik J till vänster, Niclas A och Uffe i mitten och till höger Niclas N och Domi.

Matchen drar igång och det syns med en gång att KF inte känner någon större respekt för sina namnkunniga (nåja) motståndare. Telia håller bollen mest men KF imponerar med bra positioner och bra checking. Skönt att se Wallie plocka rädda några bollar i början också. Precis när KF börjar hitta in i matchen så slår Telia till med en passningskombination på sin högerkant. Ett snabbt skott smiter in mellan Wallies ben.

KF låter sig inte nedslås och någon minut senare varvar man upp i ett fint anfall där Niclas N slutligen serverar Marcus en boll någon meter in på Telias planhalva, han siktar och vräker iväg ett tungt skott otagbart i högerkrysset. KF stärks av målet och fortsätter att pumpa på. Uffe och Stefan petar ett frislag där Stefans slägga är på väg rakt in vänsterkrysset men målisen lyckas styra undan bollen i sista stund. Någon minut senare kommer nästa KF-mål där Niclas N får avsluta med en bössa i taket efter en fin passning från Stefan. KF reder sig sedan fram till pausvilan.

Andra börjar i samma stil, med Telia som bollhållare men med KF som effektiva avslutare. Fem minuter in petar Stefan ett frislag till Christofer som från mittplan avlossar en ny kanon. Med perfekt trafik framför buren har målvakten inte en chans att se det höga skottet som smiter in vid vänstra stolpen. 3-1 till KF!

KF fortsätter att vara effektiva och när Niclas A avancerar fram i mitten och prickskjuter mellan backens ben och in i målvaktens nedre högra hör står det 4-1. Niclas är sedan på väg att sätta även femman i fritt läge efter en fin stickare från Domi. Han blir dock störd i avslutet och får inte i väg skottet. Telia gör en skärpning men kan inte hålla skärpan hela vägen när de riktigt farliga chanserna kommer och går. Ett stort defensivt arbete görs också av hela KF och Wallie är omutlig.

Med ca tre minuter kvar lyckas dock en Telia-spelare komma fram till ett bra läge och lyckas dra in 4-2 bakom en halvskymd Wallie. Med ett par minuter kvar chansar Telia och tar ut målvakten, KF håller dock undan bra och rider så när ut stormen. Med en sekund kvar får dock Telia in ett tröstmål till efter en fin diagonalare som den sjätte spelaren öppet mål från sidan.

Sammantaget en otroligt bra match av KF, alla ska ha en stor dunk i ryggen för fint spel och inte en gång under hela matchen kändes det som om KF tvekade på att man skulle avgå med vinsten. Skönt att kunna räkna in Wallie och Stefan i truppen igen och i vår kan det bli riktigt roligt för alla KF-fans med årskort på norra ståplats.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-01-19
Besökare
153992
Genereringstid
0,0469 sekunder