Knäcker Fett  

Stortorsk mot jumbon

Inlagd: 15 december 2011, kl 21:35

Knäcker Fett - No Maam 3-9

Laguppställningen i säsongens sista match mot tabelljumbon No Maam visade sig vara något decimerad på grund av, som vanligt i dessa jultider, en massa skäl som småskavanker, fejkade sjukdomar, bakfylla, bortval av KF till förmån för nån slags familj osv osv…

Nåväl, KF:s trupp: I mål Johan G, en rak sexa i form av Johan, Släckar’n, Peter, Uffe, Miller och Follin.

Till en början utgjordes dagens backpar av Follin och Peter medan Johan sköter sin vänsterkant som vanligt, Uffe i mitten och Miller till höger. Denna formation skulle komma att förändras kraftigt varefter matchen led. KF inleder matchen med en väldigt tydlig defensiv som visade sig fungera ganska bra till en början. No Maam får trots allt in sin första boll efter några minuter. KF replikerar dock omgående med en synnerligen löst skott av Johan som sakta seglar i keeperns högra kryss. De gula tar till och med ledningen med 2-1, Johan lättar återigen upp en lång luftig pastej som Miller skymmer och möjligen touchar vidare in i buren. Sedan är det slut på det roliga. No Maam prickar in tre raka långskott, varav det sista är sekunder innan halvtidsvisslan.

Noterbart från första halvlek är även att vid 2-2 kliver plötsligt Släckar’n in i handlingen. Han har enligt egen utsaga stått och dammsugit hemma i godan ro, då han vid tvåtiden upptäcker att han borde vara på en helt annan plats iförd matchställ. Han sprintar dock in på plan mitt i perioden. Hur vakna KF är för dagen illustreras också av att Johan m fl inte noterar den sena ankomsten förrän vid pausen.

No Maam får efter idoga arbete in några strutar till en bit in i andra halvlek, bland annat ett turligt utkast av målisen där bollen retligt rullar förbi alla spelare och en snopen mål-Johan. KF vaskar därefter om i femman och inleder ett mer offensivt spel, men blottar tyvärr samtidigt mycket bakåt. Släckar’n får så en boll i knoppen och åker lite hårt ut på en tvåa. No Maam utnyttjar snabbt sin favör med några rappa passningar och ett skott som för säkerhets skull styrs in otagbart i egen bur av Uffe. 2-6 och ridån börjar nu kännas definitiv. Vid detta laget har KF lite smått gjort jul och anstränger sig inte helt för att minska siffrorna i den annalkande förlusten. Peter snyggar till siffrorna med några minuter kvar genom att bryta en slarvpassning nära mål och vispa in bollen. No Maam rundar slutligen av målfesten med några sista mål i protokollet.

Nej, detta var inte det KF som vi normalt känner som avslutade säsongen med en brakförlust. En blandning av ovana roller, låg deltagarnumerär och några poängmaskiners frånvaro vägde nog in när vi summerar matchen.

Sharpie & Ulfie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
179602
Genereringstid
0,0469 sekunder