Knäcker Fett  

Fult överfall i svart match

Inlagd: 8 november 2011, kl 23:29

Black Panthers - Knäcker Fett 4-1

För första gången och förhoppningsvis den sista så ska Zorro referera angående matchen i helgen mot dom Svarta Pantrarna. I de gula mönstrade Micke L, Marcus, Janne på backen och Micke, Gurra, Follin och den sena forwarden Nicklas och ensam på mitten Zorro.

Det är ju nu man ska skriva hur matchen var. Men det vart aldrig någon riktig match. Efter första perioden låg de gula under med 4-1. Det som går att nämna var när Janne dundrade in 1-0 i det högra krysset efter ett smörpass signerat… Zorro.

Snacket i periodpausen var att tagga igång diselverket och göra den nu mera klassiska Knäcker Fett-vändningen i andra halvlek. Men den uteblev. Bara några sekunder in på andra halvlek utdelades det en ”inte så vacker tackling” på Marcus över sargen.

Det slutade hela med att vi fick sitta och vänta på ambulansen i 45 minuter.
Matchen avbröts och dom svarta vart tilldelad en 4-1 seger. Underligt kan jag tycka.

Men nu till the MAIN OBJECT: Marcus

Han har idag (tisdag) opererats i två timmar. Läkaren säger att det är en fraktur som är av det ovanligare slaget, han beskriver det som om Marcus fått en yxa inslagen i knäet, bitar överallt. Även att lårbenet har gått av. Han ska på andra gipsningen idag och efter det skall dom ta bilder igen och bedöma prognosen. Det som är positivt är att värken är mildare efter operationen.

Hur ska vi kunna stävja dessa idiotiska tacklingar vid sargen? Innebandy ska vara kul och det är för motionens skull man är med. Det är inte blodigt allvar vi håller på med. Hur ska man få innebandy till något roligt igen utan att springa runt på plan och känna sig orolig över att någonting kommer kanske att hända? Här måste alla och då menar jag alla att ta sitt största ansvar och bearbeta bort dessa fula förseelser. Påminn varandra!

Våra tankar i Knäcker Fett går till dig Marcus! Krya på dig!

För första och sista gången vid datorn Zorro


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0156 sekunder