Knäcker Fett  

Surtorsk mot Skandia

Inlagd: 29 september 2011, kl 21:40

Team Skandia - Knäcker Fett 6-2

De två senaste matcherna mot försäkringskrängarna hade slutat 3-4 och 3-3, så det var läge för ytterligare en jämn batalj denna söndagseftermiddag. Som vanligt i älgjakts-, lidingölopps- och sjukdomstider så fanns det gott om stjärtutrymme på gul avbytarbänk. I mål Johan G, första och enda backpar i form av Stefan Pesula och Micke L, vänsteryttrar Johan och Junior Gurra, högeryttrar Peter och Adam. I centrum som vanligt, Zorro.

Matchen går igång och gult har bestämt sig att inte släppa något bakåt direkt, utan möjligtvis forechecka lite lugnt. Den taktiken håller i ungefär två sekunder, sen är allt som vanligt igen. Skandia tar genast hand om det mesta av bollinnehavet och snurrar friskt med ett ivrigt kämpande Fett. Inom kort står det 0-3 utan att någon förstått vad som hänt. Johan i målet har inte heller mycket till hjälp då ”Skandianer” får stå i princip solo och sikta.

Junior-Gurra ser dock till att hoppet om en vändning finns genom att hårt kämpande trycka in 1-3 från nära håll. Pausvisslan ryter därefter efterlängtat och vilt taktiksnack tar vid. Bättre ordning och reda vid byten, möta motståndarna vid mittlinjen osv.

Tyvärr får Skandia in fyran innan vi äntligen får se en uppryckning med en intensiv press som varar i dryga fem minuter. KF pressar på och befinner sig stundtals långa stunder på motståndarnas planhalva utan avbrott. Övertaget ger till slut utdelning då Zorro piskar in ett skott från höger. När vi börjar känna att detta kan vändas börjar dock en serie motgångar. Först åker Micke L ut på två minuter då hans klubba mycket oturligt fastnar mellan framrusande Skandia-ben. Därefter får vi också andra domslut emot oss - och publiken kan nu enkelt räkna in tjoget gröna frislag på rad. Missmodet kommer här också som ett brev på posten. Det tär samtidigt på krafterna med de fåtal avbytare som står till buds.

När de sista baklängesmålen trillar in har luften tyvärr gått ur gultröjorna som nu mest är irriterade på svaga domarinsatser, men också på vetskapen att man för andra matchen i rad inte räcker till. En veckas uppehåll väntar innan ny match mot nytt duktigt motstånd väntar. Får vi hoppas på att fler kan vara med och kämpa då, precis som vi gjorde i våras. Yes we can!

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156344
Genereringstid
0,0469 sekunder