Knäcker Fett  

Sömnigt KF utspelat av Semlon

Inlagd: 19 september 2011, kl 20:59

Knäcker Fett - Semlon 3-7

I säsongens andra match, denna gång mot Semlon ställde KF upp med följande trupp. I mål, Johan G, back spelade Släckar’n Detlefsen, Marcus och Micke L. Forwardsplatserna delades mellan Peter, Johan, Petter och Stefan.

Biträdande lagkapten Marcus valde att vaska om i lagdelarna strax innan visslan ljöd denna söndagsförmiddag. Backlöftet Stefan blev uppflyttad till spjutspets bland de rutinerade rävarna i hopp om fortsatt mål-leverans likt säsongspremiären.

Matchen går igång och inleds med ett någorlunda jämt bollinnehav lagen emellan. Semlon börjar dock snart ta över allt mer med många individuella prestationer i kombination med fint lir inom laget. Något som normalt inte brukar tolereras av gult särskilt länge. Dock visade KF för dagen upp sin mest sömniga version, ingen riktig hunger att kämpa de sista procenten för att ta av motståndaren bollen varvat med brytningsförsök som mestadels var någon tiondel försena. Semlon har efter drygt tio minuter tagit en tre-noll ledning utan att direkt ta ut sig. Fett har visserligen några fina lägen, bl a har Peter riktigt två-tre vassa möjligheter som tyvärr stoppas av en duktig målis.

Pausvisslan ryter befriande och gult samlas omgående för att reda ut eländet. Flera mål har tillkommit när fem gula samtidigt zoomat in bollen och stått fastfrusna med handväskorna i händerna. Allt medan motståndarna ostört har kunnat lägga in strut efter strut alltför enkelt. Det har heller inte varit någon ordning bland forwards. Byten har skett huller om buller, bl a beroende på att endast en forward fått vila åt gången och att mycket energi runnit iväg på ett idogt jagande.

Andra går igång men det blir inte någon större skönjbar förändring i Fetts sätt att spela. Vi ser dock en reducering när Zorro spelar vägg med Stefan, får tillbaka bollen på läppen och skjuter in bollen i maskorna. Något till enkelt Semlon-mål antecknas därefter innan Marcus äntligen får sin belöning efter ha haft en rad fina chanser. Johan passar till Marcus som från långt bak på högerflanken dunkar in struten högt i bortre krysset. Det smäller dock rätt omgående bakom en olycklig Johan G, som för övrigt inte får mycket hjälp matchen igenom och inte kunnat göra så mycket åt förlusten. Han har fått vittja nätet vid sju tillfällen innan Fett reducerar för sista gången. Denna gång återigen i form av Zorro, där Peter först kämpar fram en boll i höger hörn och lyckas vricka fram den till vår center som är helt ren med målvakten.

Som snacket gick efter matchen så brukar Knäcker Fett bjuda på en riktig plattmatch per säsong och de flesta var överens om att det var ett bra läge att göra den direkt mot Semlon.

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
179604
Genereringstid
0,0313 sekunder