Knäcker Fett  

Ingen hjälteinsats mot Karins

Inlagd: 27 mars 2011, kl 23:55

Knäcker Fett-Karins hjältar 3-5

Det var ingen vacker syn till manskap som värmde upp inför denna lunchmatch. Munderingen a la Sandberg bestod av svarta, vita, gula tröjor. T o m en kortärmad ”grunge-skjorta” kunde skönjas till en början. Karins hade även de sina problem innan nedsläpp. Målvakt saknades och fick till slut lånas ned från läktaren.

Uppställningen i Fett blev i alla fall följande: I mål Wallie, backbesättning i form av Micke L, Richard och ”Släckarn” Detlefsen. Högerforwards Peter och Follin, på vänstern Uffe och Miller. Ensam center Zorro.

Visslan ljuder och Karins tar genast hand om bollen. Första anfallet mot gult leder omedelbart till ledning genom en snabb skottlyra från vänster som smiter in vid Patrics vänstra stolpe. Skärpningskrav från Wallie direkt med andra ord. Tyvärr kommer tvåan relativt snart, efter en något loj defence där en rensning hade varit på plats.

Zorro ger dock gult andrum genom att agera snabbt vid ett frislag och dunka in ett lågt skott. Hjältarna fortsätter att spela runt och får återigen utdelning och gör 3-1 efter en frislagspetning, det påföljande skottet sitter högt i nättaket.

Fett jobbar dock på men många pass når inte sin mottagare, passen bryts av motståndare och de flesta skott hakas upp i sista stund eller stoppas av motståndarben.

Paus och taktiksnacket handlar om att försöka hålla bollen mer, att inte låta sig stressas och att det finns 15 långa minuter att vända det hela på. Andra inleder lovande med ett sällsynt fint anfall där Zorro lyckas slå en hård diagonalare till en framrusande Uffe som klappar på med direktskott som smiter in vid stolproten. Fortsättningen blir kärvare, några minuter senare hamnar Richard under hård press bakom egen bur, han försöker slå en lätt lyftning till Släckarn, dessvärre hinner en Hjälte mellan och kan på volley lägga in fyran i tom bur. 2-4, som blir 2-5 efter ytterligare en frislagskombination. Den här gången prickar skytten två-tre KF-ben innan bollen tar en båge in bakom Wallie, vars blick nu börjar bli sotsvart innanför Kiss-masken. Vår skytteligaledare fortsätter dock att leverera genom att trycka in sin andra för dagen i trängt läge framför mål. Follin assisterar.

Det är märkligt att Fett lyckas spela jämnt och till och med vinna mot lag högre upp i serien medan vi har förbaskat svårt för de på papperet lättare. Nåväl, flera matcher har gått Fetts väg denna vinter. Kanske inte så oväntat om en plattmatch kommer emellanåt. Vi får skylla på tröjorna säger vi. ”Kom igen gult” stämde bara in på Zorro idag, med gul tröja så, åtminstone bildligt!

Vid t-bordet
Sharpie (& Ulfie)


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0313 sekunder