Knäcker Fett  

Gruvlig revansch på Menigo

Inlagd: 22 mars 2011, kl 20:51

Menigo-Knäcker Fett 2-9

Det är upp och ner i innebandykorpen. Fjolårets dystra torsk mot specerihandlarna från Birsta förbyttes i år mot ett riktigt KF-fyrverkeri. Det var länge sedan KF dominerade en match så påtagligt. Annars började det med lite cirkus när matchställen visade sig vara kvar i Fagervik! Lösningen blev ett KF-lag som sprang runt i olika färger, det gick bra den här gången mot ett helrött motstånd.

I KF den här helgen, Wallie bakom ett återigen nykomponerat backpar som bestod av comebackande Micke L och Uffe. Välkommen tillbaka Micke, ungefär lika länge sedan du var i hetluften som Richard. Det är en riktig revival-säsong i år och det dröjer väl inte länge förrän också ”Skrovet” matchar igen! Framåt en knapp kvartett med Zorro i mitten och yttersidor med Johan, Micke B och Follin.

Matchen drar igång med lite trevande spel, trots att det känns som om KF har kontroll på matchen så är det lite för segt för att det ska bli några chanser. Menigo är rätt ofarligt, men helt plötsligt rinner bollen igenom ett sömndrucket KF-försvar och retfullt enkelt kan en Menigoforward vinkla in 0-1. Det får KF att tända till och kvitteringen är ett CCCP-anfall där Follin, Johan och Zorro sågar sig igenom och Follin slutligen kan lägga in 1-1 i tom bur. Några minuter senare ökar Zorro till 2-1, och sedan Follin på egen hand till 3-1 efter en smart vändning och lurigt avslut. Micke B gör påpassligt 4-1 efter att Johan slitit åt sig bollen efter hård forecheckning. Sedan blir det halvtidsvila, det räcker med vila den här gången.

Andra fortsätter som första och det dröjer inte länge förrän Zorro klappar in 5-1. Sedan kommer några övermodiga KF-offensiver och det slutar med att Menigo kan skicka in ett långskott bakom Wallie till 5-2. KF tar sig dock samman snabbt och sista 10 minuterna är det i stort sett spel mot ett mål. Zorro och Johan gör två mål var innan visslan blåser av matchen.

Sammantaget en mycket bra och inspirerad match. En härlig offensiv där inte minst Follin imponerade som aldrig förr, men ett stort plus till hela anfallet. Defensiven sattes aldrig på prov den här lördagen, men både backarna och Wallie var bra med i offensiven och startade en hel del snabba anfall. KF klättrar uppåt och avslutningen på serien ser intressant ut.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0313 sekunder