Knäcker Fett  

Heroiskt kryss mot Skandia

Inlagd: 14 mars 2011, kl 22:28

Knäcker Fett-Skandia 3-3

KF gjorde det igen, vände ett tvåmålsunderläge i en pressad i andra halvlek. Den här söndagen var det extra bra gjort med tanke på en kortfattad numerär och en rejäl omvaskning i truppen. Lägg därtill att en av lagets skyttekungar kunde tända en majbrasa med ett par snabba andetag så förstår ni utgångsläget.

I gult den här gången för omväxlings skull J. Göransson i buren. På backplats Marcus och Follin, den sistnämnde tog därmed ett steg bakåt från den vanliga positionen. Framåt en kvartett med Johan till största delen på vänstern, Uffe centralt och Magnus i huvudsak på högersidan. Micke B agerade både till vänster och höger.

Matchen drar igång och KF avvaktar till att börja med, första fem är det Skandia som skapar mest, men Göransson och hela KF är bra med. Några ströchanser dyker även upp för KF, men det hettar inte riktigt till om anfallen. Plötsligt kommer en snabb omställning från Skandia och ur minimal vinkel lyckas en forward pricka in 0-1 långt ute från vänsterkanten. KF låter sig dock inte nedslås utan fortsätter att jobba sig fram till lägen. Några minuter senare ger det resultat, ett uppspel hittar fram till Magnus som spelar en snabb diagonalpassning vidare ut på vänsterkanten. Uffe tar emot och prickar in kvitteringen med ett distansskott. Ystra KF:are jobbar vidare och hinner både skapa egna möjligheter och även avvärja några farliga Skandiaanfall. I synnerhet motståndarnas snabba överlappningar från vänster till höger är farliga men KF står emot bra. Tyvärr vill domaren sätta avtryck i matchen och han blåser plötsligt straff när Marcus kliver på egen målgårdslinje, det var nog närmare tio år sedan gult fick ett sådant domslut mot sig. Två minuter på botbänken följer också, men eftersom Skandia sätter straffen blir det en kort paus i båset.

Halvleken avslutning blir intensiv. I en kapplöpning mot sargen i anfallszon hinner Uffe först, ryggtryckaren som följer innebär en tung krasch i sargkanten och numerärt överläge för KF. KF spelar hyfsat power play och är mycket nära att kvittera. Istället följer en Skandiaattack strax efter utvisningen som den här gången slutar med en överläggning till höger och öppen bur. 1-3, någon minut senare är det paus.

KF försöker se positivt på fortsättningen, men det gäller också att inte bränna all ork för tidigt. Upptakten till andra blir ett KF som håller i taktpinnen, men utan att pressa på alltför hårt. Ca fem minuter in får Marcus tag på bollen och skickar iväg ett långskott som målvakten stöter ut och returen klappar Micke B resolut in. 2-3 och nytt hopp! Matchen fortsätter att väga fram och tillbaka och båda lagen har hyfsade chanser, både Follin och Johan har några vassa skott strax utanför. Med tre minuter kvar får Magnus tag på en skottretur långt ut på högersidan, han vänder om och ur mycket liten vinkel skjuter han in kvitteringen via bortre stolpen. 3-3 och ett orkanartat KF-jubel bryter ut i hallen. Sista minuterna är det Skandia som är närmast, men gult rider ut stormen.

På nytt en härlig kämpainsats och alla i laget gör en fin match. Bra gjort också av Göransson att hoppa in vid en så här svår match och göra en finfin insats. KF:s andra halvlek är egentligen storartad, två mål framåt och inget insläppt trots att bränslet helt klart var på upphällningen.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0313 sekunder