Knäcker Fett  

KF:s skärpa sänkte Semlon

Inlagd: 1 mars 2011, kl 23:03

Semlon-Knäcker Fett 2-4

Den här våren kan man lugnt säga att ”KF blandar och ger”. I helgen var det i vart fall ett riktigt vasst KF som visade upp sig, för sällan har man sett gult hålla sig så strikt till en ”game plan” som den här söndagen. Även om det siffermässigt var jämnt vid några tillfällen var segern odiskutabel.

I laget den här helgen: Wallie i buren, som för övrigt bjöd på vårens bästa insats ännu så länge. En nykomponerad backtrio i form av Marcus, Uffe och Peter, den sistnämnde på nygammal position. Framåt fanns en beprövad vänsterkant med Henke/Johan och till höger Magnus/Follin. Centralt regerade Zorro i ensamt majestät. Visslan drar igång tillställningen och KF avvaktar till en början, från och till ställer man dock snabbt om och motståndarna är klart störda av taktiken. Semlons forwards sick sack-löper kontinuerligt men hela KF hjälper till att stänga varenda centimeter av banan och det slutar i nio av tio fall med en luftpastej från motståndarbackarna. Halvvägs in i halvleken kapar Zorro åt sig bollen, han löper fram till ett bra skottläge på vänstern och drar in 1-0 i axelhöjd på motståndarkeepern. KF fortsätter att kontrollera matchen, men något oturligt lyckas Semlon pricka in ett långskott fram till kvittering några minuter innan paus. Bollen (spräckt?) dyker förrädiskt ner och in bakom Wallie och resultatet står sig halvleken ut.

Det är ett relativt nöjt KF som resonerar om att fortsätta på den inslagna vägen. Andra drar också igång med en liknande matchbild, kanske kan man skönja en viss frustration och brist på tålamod hos motståndarna efter några minuter. Ca fem minuter in börjar KF:s chanser bli allt hetare, Marcus har ett tungt skott som stoppas upp framför mål och någon minut senare trycker och forcerar Magnus in en retur efter ett skott av Johan. 2-1. KF fortsätter med ett strikt men optimistiskt spel och snart smäller det igen, Peter lägger över bollen till Zorro som återigen skaffar sig ett skottläge i vänsterposition. Han siktar och drar in 3-1 lågt mellan benen på keepern. De närmaste minuterna har båda lagen möjligheter, men det blir till sist Semlon som lyckas skicka in 3-2 högt i taket bakom Wallie. KF:s box kunde här ha varit lite hetare, skottläget en bit ut blev lite för bra.

Desto bättre då att gult fortsätter med sin positiva inställning. Med ca tre minuter kvar avgörs matchen då KF hittar fram med en mycket snygg kombination. En passning längs sargen hittar fram till Magnus som tittar upp och frispelar en framstormande Johan, han tvekar inte utan drar in matchavgörande 4-2. Innan visslan blåser av hinner Patric göra några fina räddningar och KF får även ett mål bortdömt när Semlon plockat ut sin målvakt. Domaren tycker att Magnus kliver på linjen vid målgården. Det spelar nu ingen roll, men det kan även noteras att Follin också hade en boll inne som inte godkändes.

Allt som allt, en mycket stark insats från KF som lovar gott inför fortsättningen. Sett till tabellen har nu KF mött flera tuffa motståndare och kan man bara behålla kylan mot på papperet lättare motstånd kan det här bli riktigt bra. Det var nog bara videokameran som fattades den här söndagen!


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0156 sekunder