Knäcker Fett  

Platt fall mot noshörningarna

Inlagd: 23 februari 2011, kl 20:34

Knäcker Fett-Sköle Grihnos 1-5

Förhoppningen om att äntligen kunna lägga noshörningarna på rygg grusades snabbt denna tidiga söndagsmatch. Av det fina spel KF visade upp mot Tic Oldboys två veckor tidigare syntes i princip inget. KF utgjordes denna match av: I mål Wallie. Back spelade Marcus och Per. Högeryttrar Peter/Mange, centrar Zorro och Uffe, vänsteryttrar Henke och Micke B.

Matchen går igång och är länge mållös. Tempot är lägre än vad det brukar vara. Fett visar tidigt att man har svårt att spela sig in i zon. Backar och forwards hamnar allt för oftast för långt från varandra för att kunna pressa i anfallszon. Allt för många uppspel sker därför med långa luftpastejer som blir för svåra och chansartade att ta emot av forwards. De grundar sig också på att Sköle forecheckar högt på våra backar som ofta hamnar i stressade situationer.

Sköle får in första struten efter ca 10 minuter efter oreda i KF-defensiven. KF känner ändå en lättare vittring på mål och att det inte ska vara omöjligt kvittera och gå om. I stort sett är bollinnehavet rätt jämnt matchen. Chanser kommer också men är sällan vassa nog. Zorro skjuter flera skott men siktet är inte helt rätt inställt och de flesta går utanför målramarna. Gult får plötsligt chansen till powerplay. Det förvandlas dock till spel fyra mot fyra efter bara några sekunder sedan Zorro snubblat på skosnörena och sedan vispat till bollen liggande.

I andra halvlek byter KF några positioner, Uffe och Micke byter plats och även på backen sker det förändringar även om det är ofrivilligt. Per behöver se över handen efter någon minut och Henke går in som vänsterback i inledningen. Det börjar inte så bra när Sköle gör 0-2, men KF kommer tillbaka och någon minut senare skickar Magnus in en retur i öppen bur efter en tilltrasslad situation nära målgården. Men KF förmår inte att skapa riktigt heta lägen och det blir istället en Sköle-omställning som relativt enkelt avslutas med skott fram till 1-3. KF försöker och Peter och Magnus har några strutlägen nära mål men bollen studsar förbi. Hank och Zorro har även en fin kombination där den senares skott smiter tätt ovanför ribban.

Mellan dessa chanser rullar baklängesbollarna in med jämna mellanrum. Ett mål kommer sedan en noshörning fångat in ett utkast från Wallie och snabbt skjuter den invid stolpen. Ett annat kommer sedan halva KF lyssnar och tittar på domaren som enligt vår uppfattning ger ”instruktioner” och stoppat spelet. Bollen är dock fortfarande i spel och ett långskott passerar förbi en uppgiven Wallie.

Detta var en dag då inget fungerade men chans till upprättelse finns kommande helg. Då står nästa svårbemästrade motståndare för motståndet, nämligen Semlon, som visade sig vara ytterst kniviga vid det senaste mötet lagen emellan.

//Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0156 sekunder