Knäcker Fett  

Skön vändning mot TIC Oldboys

Inlagd: 6 februari 2011, kl 21:48

TIC Oldboys-Knäcker Fett 2-3

Stärkta av förra veckans seger gick KF in till spel i Ljustahallen med gott självförtroende. Den här gången stod TIC Oldboys för motståndet, ett lag som KF mött många gånger och slutresultaten har haft de flesta kombinationer - vinster, förluster och kryss.

KF ställde upp med följande trupp. I buren ”Wallie” Gröndahl, en backbesättning med Marcus och Uffe. Framåt körde Zorro nonstop i mitten medan Johan/Follin höll vänstern och Mange/Peter högern.

Visslan drar i gång och matchen börjar i ett minst sagt återhållsamt tempo, TIC har bollen till största delen men KF har det mesta under kontroll. Några harmlösa skott susar förbi Wallie eller också fångas de enkelt upp av vår målvaktslegend. Framåt uppstår det inledningsvis några halvchanser för gult, men det känns som om man väntar in tillfället. Och det kommer, ca fem minuter in löper sig Zorro fri och drar upp 1-0 högt i nättaket. Matchutvecklingen fortsätter i samma stil, säkert men rätt segt bollhållande från TIC och snabba omställningar från KF. I mitten av första halvlek börjar matchens mest händelserika del. Det börjar med att KF förlorar en kamp framför buren och TIC kan forcera in kvitteringen. Någon minut senare slinker ett långskott in mellan benen på en morrande Wallie. KF kommer igen, med några minuter kvar kommer en kombination som börjar bakifrån och vidare fram till Johan i vänster sarghörn, han spelar vidare in till Zorro i slottet och han avslutar med ett distinkt skott. 2-2 och kort därefter ryter visslan.

KF känner sig lite missnöjda över 2-2, men det har trots allt varit en oviss halvlek. TIC har fler spelare med sig, men det är inte alltför blixtrande framstötar som KF:s defensiv har att hantera.

Andra halvlek fortsätter på det inslagna spåret, men fortfarande känns KF:s framstötar klart farligast. Ca fem in rycker Marcus fram från sin backplats och avslutar med ett stiligt skott som smiter in i högerkrysset. 3-2 och KF har vänt matchen. Tyvärr dröjer det inte länge förrän domaren visar ut gult för felaktigt avstånd vid frislag. Det blir Follin som får vandra ut till botbänken. TIC:s power play blir en något vassare variant av deras tidigare bollövertag, några vassa chanser dyker upp men Wallie och defensiven är med på noterna vid varje tillfälle. Starkt jobbat, återigen. TIC slarvar även bort några skott som susar ut över sargen.

KF varvar resten av halvleken med en tät defensiv och några hyfsade chanser. Sista minuten chansar TIC med spel utan målvakt men lyckas inte skapa några riktigt heta lägen.

När domaren blåser av är det åtta nöjda KF-are som klappar om varandra. En stark insats som KF kan ta med sig till fortsättningen. Nu väntar ett kortare vinteruppehåll innan serien går vidare. KF har inlett vårsäsongen på ett härligt sätt!


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156355
Genereringstid
0,0942 sekunder