Knäcker Fett  

Enkel seger mot Allsta

Inlagd: 30 januari 2011, kl 23:01

Knäcker Fett-Allsta RS 7-3

Allsta kom till spel med endast tre utespelare och tvingades därför be om lov att få låna in till fullt lag. Det resulterade i två förstärkningar från Semlon och Sköle Grihnos som spelat matchen innan. KF däremot radade upp hela nio stycken plus Patric i mål. På backen spelade Per, Släckar’n och Marcus. Som högerforwards fungerade Peter/Mange, två centrar i form av Zorro och Uffe medan vänsterkanten patrullerades omväxlande av Johan och Miller. Motståndarna var för övrigt ett av de sista lagen som KF mötte i förra årets serie. Då stoltserade KF som vinnare så oddsen för ny gul seger tycktes kunna vara låga även denna arla januarimorgon.

Matchen går i gång och det smäller till nästan omgående. 1-0 genom Zorro som påpassligt tar vara på sin egen retur redan efter en minut. Därefter sker ett i det närmaste klassiskt KF-strul och sömndruckna fans på läktaren kan se på när Allsta med sina två första skott kvitterar och tar ledningen. Det blir väckarklockan som gör att 10 par nävar knyts och ett bättre spel av de gula börjar ta form. Kvitteringen sitter sedan när Zorro gör sin andra strut för dagen. Därefter tar anstormningen en paus när Fett får spela box-play efter att Marcus dömts, något hårt, för att ha lirat innebandy liggande. De två minuterna spelas av på ett bra sätt från gult och jakten fortsätter sedan. Nästa KF-strut kommer när Zorro slår ett pass bakåt från vänster sargkant till Johan. Han skickar iväg en lång dragare som smiter in efter marken i högra hörnet. Fler mål blir det inte i första, men KF har fler chanser till utdelning än Allsta. Bland annat frestar Släckar’n och Per med några tunga backskott och Zorro och Marcus har varsin ramträff.

Paussnacket går i riktningen om att trycka gasen i botten i andra halvlek. Men den inställningen går KF in i andra halvlek, men återigen avbryts attackerna av en utvisning. Den här gången är det ett byte som inte klaffar och Mange får sitta av två minuter. Det visar sig dock att KF tar över helt i fyra mot fem. Fyran blir dagens luring signerad Marcus. I boxplay drar Marcus ut på tiden genom att täcka bollen mot kortsargen i motståndarzonen. När han har tre Allstaspelare när inpå sig lägger han fram bollen framför mål varvid Johan skjuter och returen sopas in av Marcus vid ena stolpen. Strax därpå följer även 5-2, återigen av Johan och nu är matchen över. Miller gör 6-2 på pass från Uffe och Johan smäller in 7-2 efter en lång raid som avslutas med en skön dragare i krysset från långt håll. Innan visslan ljuder får även Allsta in ett tröstmål genom ett långskott som smiter in. KF passar även i andra på att bränna några heta chanser, några gånger tvingas Allsta till att avvärja på mållinjen.

Sammantaget gav inte KF det skadeskjutna Allsta-laget någon chans. Skönt att det blev en så snabb revansch efter förra veckans sjunkbomb. Bortsett från i inledningen fungerade även defensiven mycket bra, fint spel från Wallie och backarna samt ett uppoffrande bakåtslit av forwards.

Sharpie & Ulfie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0313 sekunder