Knäcker Fett  

Tre artister mot KF-kontrakt

Inlagd: 27 januari 2011, kl 21:55


Allt talar nu för att tre mycket meriterade spelare är nära att skriva artistkontrakt med KF i vinter. Enligt vad KF:s utsände erfar rör det sig om Richard "Bössan" Lind, Björn "Skrovet" Wallin och Mikael "Hälen" Lindberg.

Samtliga tre har av säkra källor skymtats i träningshallen och skulle uppgifterna stämma blir det här en rejäl förstärkning för KF. KF:s klubbledning gör heller inget för att avfärda ryktena.

- Det här rör sig om spelare som alla tidigare har representerat KF innan de gick vidare mot helt andra nivåer i sina karriärer, säger sportchefen Leffe Koork.

Utan tvekan blir detta ett otroligt lyft för laget, fortsätter Koork. Jag såg killarna träna med oss i veckan och redan i första anfallet snurrade "Skrovet" upp halva motståndarlaget innan han la en perfekt macka snett bakåt till "Bössan" Lind som dundrade in en projektil från halva planen. I det andra laget briljerade samtidigt "Hälen" genom hela träningen med briljanta passningar.

Så du tror det här är vad som behövs för att få fart på KF?

- Utan tvekan, menar Koork. Enda kruxet är väl att de här killarna inte är gratis om man säger så. Jag är dock övertygad om att de spelar med oss i vinter, men av kostnadsskäl kan det nog dröja några matcher in i säsongen innan vi kan räkna med "skarpt läge".

Hur skulle du beskriva spelarna för nyare KF-fans som bara följt laget på senare år?

- Som jag ser det kommer väl "Skrovet" i huvudsak att operera i anfallszonen som vanligt, säger Koork. Det är väl ingen orimlig gissning att en och annan motståndarback kommer att bli rejält yr i mössan när "Skrovet" fyrat av några "cirkelfinter". "Bössans" styrka och skott blir också en stor tillgång. Han är väl den ende i KF som satt en matchstrut från egen blå. I nättaket dessutom! "Hälen" kommer väl å sin sida att skära sönder motståndarna med sina snabba löpningar och knivskarpa passningar.

Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0156 sekunder