Knäcker Fett  

KF fastnade i blåbärssylten

Inlagd: 24 januari 2011, kl 19:15

BK Två Blåbär-Knäcker Fett 6-2

Man anande oråd redan innan matchstart, när det visade sig att KF glömt att checka av att det var bortaställen som skulle på. Tacksamt nog så löste sig detta då motståndarna kunde långa ut röda västar. BK Två Blåbär var bussiga även i matchupptakten, men sedan var det slut med bjudningarna. I KF den här helgen: Wallie i buren, en backtrio med Släckar´n, Marcus och Uffe. Framåt fanns till vänster Miller/Johan, centralt Petter/Micke B och på högerflanken Mange/Follin.

Med bara minuten in i matchen missar blåbären ett uppspel och bollen rullar fram till en helt fristående Johan. Han är kylig, tittar upp och bara smäller in 1-0. De närmaste minuterna trummar KF på bra och har ett par riktigt fina kombinationer utan att nå ända fram.

Fem-sex minuter in börjar blåbären få ordning på passningsspelet och KF får allt svårare att värja sig. Till sist hittar ett par diagonalpass fram till en helt fri motståndare, han gör inget misstag utan skickar in 1-1. Några minuter senare kommer tvåan efter ett hafsigt KF-spel. 1-3 följer, tyvärr i samma sekund som domaren ska blåsa av för halvtid. Den här gången är det ett långskott från sidan som smiter in bakom Wallie. Halvlekssnacket domineras av missnöje över det egna spelet.

Andra halvlek börjar lite trevande, men efter några minuter får KF ett frislag. Efter lite petande fram och tillbaka ”passkjuter” Zorro iväg bollen ner i sargen. Returen studsar ut från sargen och dyker upp framför Johan som backhandstöter in bollen via motståndarkeepern. 2-3 och nytt hopp för gult. Tyvärr förmår inte KF lyfta sig utan blåbären fortsätter att hålla i bollen till största del. I en tilltrasslad situation nere i hörnet förväntar sig Marcus och KF ett frislag, men domaren avvaktar. Det gör inte blåbären som passar på att sätta 2-4. Målet medför KF-protester och numerärt underläge. I överläge blir det betydligt bättre passningsspelet från blåbären än mer märkbart, och det dröjer inte ens en minut innan en allt ilsknare Wallie får plocka ut bollen ur nätet. Målkavalkaden avslutas med att en motståndare enkelt dribblar sig igenom och lägger in bollen under Wallie.

Nej, det här blev ingen rolig premiär men KF får ta nya tag på söndag. Viktigt dock att man försöker se positivt på fortsättningen. Serien är lång och en förlust är inget att gräma sig över.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156344
Genereringstid
0,0469 sekunder