Knäcker Fett  

KF gick på pumpen igen

Inlagd: 21 november 2010, kl 21:24

BK Två blåbär-Knäcker Fett 6-2

KF påminner lite om en studsboll den här säsongen, den här gången var det fritt fall som gällde. Veckans match var för övrigt kusligt lik den förra förlusten mot Menigo, en halvjämn första halvlek med underläge följdes upp av en snabb ihopklappning i andra. Det hade varit roligare med en repris av förra årets 6-0 mot BK två blåbär. Ifjol läxade KF upp blåbären som då ledde serien med tydliga siffror, i år är det bottenlaget blåbär som läxar upp KF. Upp och ner var det.

Gult för dagen i svart ställ - sett till matchresultatet en mycket symbolisk färg. I KF-buren hittar vi som vanligt ”Wallie”. Backsidan sköttes av Per, Miller och Zorro till en början. Vänster och höger kant mönstrade de välkända paren Hank/Johan och Sharp/Magnus, medan Uffe började i mitten.

Matchen drar igång och KF spelar inledningsvis bra och har de skarpaste chanserna första fem, Wallie får dock blixtra till vid några tillfällen. Sakta men säkert faller KF dock tillbaka och motståndarna börjar skapa allt hetare lägen. Efter 6-7 minuter sitter 0-1, ett blåbär kommer centralt i slottet och skickar iväg en dragare i ribban. Returen petas retfullt in bakom en chanslös Wallie. Minuten senare smäller det igen, en back smyger upp och dunkar in 0-2 i nättaket. KF ger dock inte upp och några minuter senare samspelar Johan med Zorro som nu gått upp som center. Bollen går vidare till KF:s numer livsfarliga högerflank där Magnus är redo med bössan och piskar in 1-2. Utan chans för den annars så svåröverlistade motståndarkeepern. Sista fem förflyter utan några riktigt heta lägen från någon sida.

I halvlek är gult helt samstämmiga om att det här bara ska vändas. De storvuxna blåbären har varit distinkta när det hettat till, men mattats lite i slutet av halvleken.

Andra inleder med två mycket heta KF-lägen, först har Zorro och Sharp bollen på mållinjen innan den vänder ut, i anfallet efter dansar också bollen framför blåbärens mål utan att resultera. Självklart följer då en kontring där KF vid två tillfällen tycks ha fått kontroll på bollen. På något märkligt sett hamnar den ändå framför en helt ren motståndare som dessutom har öppen bur. Han står dock med ryggen mot mål, men vad hjälper det chansskottet sitter självklart i krysset. Nu går luften ur KF och de följande minuterna kommer 1-4, 1-5 och 1-6. Wallie är inte glad vid det här laget. Även om halva andra återstår blir det svårt för KF att komma igen, men laget ska ändå ha all heder för kämpatakterna matchen igenom. Ett tröstmål kommer med ca fem kvar, Per kämpar åt sig bollen och Magnus drar upp den i nättaket. Några ströchanser avslutar sedan matchen.

Summeringen blir återigen en hyfsad kämpainsats där den dåliga effektiviteten framåt fällde avgörandet. Offensiven såg annars småtrevlig ut flera gånger. De allra flesta spelarna var dessutom involverade i anfallen och inte minst den för året försiktigt matchade Hank bidrog till flera snygga kombinationer. Några strutar bakåt kunde kanske defensiven ha rett ut, men det var målskyttet som klickade i första hand. Spänningen i de nedre regionerna fortsätter alltså, med KF som en av huvudrollsinnehavarna.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156344
Genereringstid
0,0471 sekunder