Knäcker Fett  

Uddlöst KF fick storstryk

Inlagd: 11 november 2010, kl 22:07

Menigo-Knäcker Fett 5-0

KF klev ut på planen för att slutgiltigt försöka vända den oroande och negativa trend som hängt över laget i flera veckor. Efter den strålande dubbeltriumfen i serieinledningen har det tyvärr låst sig och det är bara enstaka halvlekar som KF varit riktigt bra. Vändningen låter dock vänta på sig och matchen mot Menigo visade sig tyvärr bli en riktig kölhalning för gult. Trots ett i och för sig hyfsat KF-spel blev den övertydliga ineffektiviteten och den naiva defensiven en övermäktig kombination.

I det fullödiga KF för dagen hittar vi ”Wallie” Gröndahl i buren – ”Halloween-laddad till tänderna”. Backsidan fylldes av en kvartett spelare med comebackande Släckar’n Detlefsen, Uffe, Miller och Follin. Släckar’n gjorde trots förlusten en klart inspirerad återkomst och det var skönt att se lite massivt backspel igen. Framåt till vänster Johan/Hank och i mitten fick Zorro sällskap av Björn som också gjorde säsongsdebut i matchtröjan. På högerflanken de välkända parhästarna Sharpie/Mange.

Matchen inleder med ett ganska harmlöst spel som böljar fram och tillbaka, KF har några halvchanser men redan från början syns det återkommande mönstret med hafsiga avslut, lägg därtill en motståndarkeeper som var svår att överlista. Efter ca fem minuter smäller det så till, Menigos spelfördelare kapar åt sig bollen mitt på plan och tar några steg framåt. Innan någon KF-back hinner fram avlossar han ett välriktat skott som en skymd Wallie bara kan plocka ut ur maskorna. Resten av halvleken är svängig, men KF bränner utan pardon allt som dyker upp. Samtidigt är Menigo snubblande nära att dryga ut ledningen, men missar man inte så är Wallie i vägen, han gör bl a en otrolig frilägesräddning. Innan halvtidsvisslan ryter lyckas dock motståndarna sätta 0-2 bakom en allt mer irriterad Wallie.

Under halvtidssummeringen väger snacket mellan ett hyfsat KF-lir och det trots allt tydliga underläget. Det hela får KF-spelarna att känna sig lite fundersamma. Att kämpa vidare är det bästa som kommer fram ur det sedvanliga Boork-snacket under pausen.

Andra drar igång och KF försöker att komma igen och chanserna fortsätter att varvas från båda håll. Några minuter in kommer dock målet som avgör matchen. För ett ögonblick ser KF ut att vara på väg mot en reducering, Zorro tar sig fram men han får aldrig iväg skottet, blir istället fälld och tappar bollen. Domaren avvaktar och Menigo slår blixtsnabbt om, KF:s backar ligger högt och hinner inte alls med när Menigo med några rappa passningar sågar sig igenom. I öppen bur piskar Menigo in 0-3 bakom en frustande Wallie. Någon minut senare skickar Menigo också in både 0-4 och 0-5, vad KF:s sista utpost kontrar med lägger vi till historieböckerna. De sista minuterna blir mållösa, men KF gör så gott man kan och är i vart fall nära att sätta ett tröstmål. Att det inte lyckas känns frustrerande, men det är väl bättre att bollen går in i en annan match.

Nu får KF vila i två veckor innan serien går in i slutfasen. Under flera veckor har gult nu rasat neråt i tabellen och det börjar kännas allt mer angeläget med en seger. I flera av de återstående matcherna väntar lag som ligger och kämpar med KF i botten av serien. Om KF kan börja göra mål igen så finns det klara chanser till en intressant och rolig avslutning. Inställningen är det inget fel på.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0313 sekunder