Knäcker Fett  

Sköna kämpatakter gav en pinne

Inlagd: 24 oktober 2010, kl 23:01

Knäcker Fett-Sallyhill Sixpacks 4-4

Ett överraskande manstarkt KF visade upp sig i helgen. Det kom också väl till pass när gult nu på nytt ställdes mot de opolerade rufflarna från Sallyhill. Ett motstånd som brukar innebära tunga fighter, Sallyhill kom dessutom till spel med drygt dubbla femmor den här gången. Som så många gånger förr fick KF problem mot Sixpacks och man fick verkligen slita sig till målchanser och utdelning.

I gult den här söndagen ”Wallie” Gröndahl i buren, en backtrio som i första halvlek visade upp Follin, Marcus och Uffe. Framåt på vänster och höger de välkända radarparen Johan/Hank och Sharp/Mange. I mitten fick Zorro sällskap av Miller i första halvlek.

Matchen drar igång och KF tar taktpinnen direkt, redan efter någon minut stressar man fram en målchans och Magnus avslutar kyligt fram till 1-0. Gult fortsätter att skapa chanser de närmaste minuterna men utdelningen uteblir dessvärre. Sakta avtar också det fina spelet och Sixpacks hårdföra spelstil börjar ge resultat. Bök, stök och knuffar varvas med snabba passningar och skott. Vartefter halvleken lider får KF allt svårare att freda buren. Efter ca tio minuter sätter Sallyhill 1-1 efter att KF ställt upp muren på sämsta sätt, en skymd Wallie har bara att plocka ut bollen ur nätet. Några minuter senare resulterar återigen ett frislag och den här gången följer ett skott efter frislagspassning. Bollen letar sig fram mellan flera ben, bl a Wallies, och landar slutligen i buren. Sista minuterna rinner av med några halvchanser åt båda håll.

Ett irriterat KF summerar första halvlek och man är fast beslutna att inte förlora den här sjaskiga bataljen. En förändring inför andra är att Follin och Miller byter plats. Andra halvlek fortsätter tyvärr som första och KF får inte alls till spelet. Största problemet är att man alldeles för lätt faller in i motståndarnas spelstil. Innan gult hinner skapa något framåt kommer ett lågt Sallyhill-skott som studsar i stolpen och ut, returen smackas upp i nättaket. 1-3, illa illa. Motståndarna börjar nu också bli lite styva i korken och levererar då och då spydiga kommentarer. Det brukar straffa sig. Något senare kommer även 1-4 och nu återstår knappt tio minuter. KF ger dock inte upp utan fortsätter spela med en skön inställning. Med ca åtta minuter kvar kommer en matchavgörande incident. Efter flera upprepade slag mot Wallies fingrar hettar det till. Wallie säger ifrån, men den stingslige motståndforwarden menar att Wallie borde väl hålla fingrarna borta och rundar av det hela med en överraskande cross-checking i bröstet på Wallie. Inte lika överraskande blir det direkt botbänken för hetsporren. KF har bara att tacka och ta emot för den manövern. Efter en dryg minut får Marcus bollen till höger, han avancerar något och drar sedan lugnt in 2-4. Minuten efter bryter Zorro i mittplanen och skickar resolut in 3-4. Fem kvar nu och KF mal vidare, men det är tungt att komma till riktigt heta lägen. Med knappa minuten kvar händer det dock, Zorro får kontroll på bollen efter en tilltrasslad situation på vänsterkanten och kan prickskjuta in 4-4 lågt i högra hörnet.

Bra gjort av KF att kämpa ihop till en pinne i den här besvärliga tillställningen. Liret glömmer vi för den här gången, men det var inte den typen av match om man säger så. Efter några kärva matcher kändes det här trots allt som ett trendbrott – åtminstone sett till matchutvecklingen.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156333
Genereringstid
0,0469 sekunder