Knäcker Fett  

KF chanslösa mot serieledarna

Inlagd: 18 oktober 2010, kl 23:28

Semlon-Knäcker Fett 9-3

KF förhoppningar om nya stordåd släcktes snabbt av Semlon i helgen. Serieledarna körde helt slut på KF med ett rappt och vasst passningsspel som gult aldrig lyckades hitta något svar på. Fighterhjärtat höll i vart fall de riktigt pinsamma siffrorna nere för KF. Vackert så!

I gult den här lördagen ”Wallie” i buren, Per och Miller på backen, framåt Johan och Junior till vänster, Uffe i mitten och Magnus och Sharp till höger. Det visar sig bli en tuff årsdebut för Burman och likaledes en tuff comeback för en rosslig Johan.

Visslan ljuder och första fem är det faktiskt match. Semlon inleder lite avvaktande men är ändå det lag som styr passningsspelet. KF vaskar dock fram den första heta chansen när Junior-Gurra drar ett tungt skott i ribbans underkant. Men när Semlon spelar sig fram till 0-1 genom att retfullt enkelt såga sig igenom KF-laget kan man nästan ana vart det ska sluta. 0-2 följer sedan snabbt bakom en frustrerad Wallie. KF kommer tillfälligt tillbaka när Junior serverar Magnus en drömpassning som Mange resolut dunkar in. Helt otagbart. Innan halvleken är över varvar dock Semlon upp med ytterligare tre distinkta strutar. Ett av dem i numerärt överläge, övriga två i PP-liknande spel fast det är fem mot fem på planen.

Trots god stämning i halvlek och förhoppningar om en uppryckning börjar andra mardrömslikt, 1-7 efter två minuter. Ett försök i andra är att vaska om i laget och Miller går upp i kedjan medan Mange och Sharp alternerar på backen. Den förändringen fungerar trots allt rätt bra, Millers löpstyrka är välbehövlig framåt medan Mange och Sharp sköter sig helt ok på backen. På vänstra backsidan får Per under hela matchen nytta av sin marathon-fysik, både i den defensiva kampen och i en och annan offensiv löprusch.

KF kämpar på men har inget svar på de snabba uppspelen i mitten av planen. Uffe springer igenom och skickar in 2-7 i mitten av andra halvlek, men 2-8 kommer som en blixtsnabb replik. Innan visslan blåser av har Semlon gjort ytterligare en strut liksom KF. Det är Junior som är kreativ och lättar in en ”fotbollshörna” som Uffe kan skicka in på volley.

Summeringen är ändå att KF kan ta med sig den goda stämningen till kommande fighter. Idag var det inte mycket att göra mot ett bättre lag, men kämpar man på så här pass bra framöver kommer det att bli betydligt fler poäng i serien.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156344
Genereringstid
0,0474 sekunder