Knäcker Fett  

Orken och skärpan fällde KF

Inlagd: 4 oktober 2010, kl 23:17

Knäcker Fett-Skandia 3-4

Två tidiga misstag förstörde dagen för en annars välfylld KF-trupp. I mål ”Wallie”, tre backar i form av Marcus, Peter och säsongsdebuterande ”Släckar´n” Detlefsen. Högerkanten togs om hand av Mange och Follin, vänstern av Henke och Micke och i mitten centrarna Zorro och Miller.

Visslan ljuder, bollen bak till Peter som tänker inleda lugnt med ett fint bakåtpass till Wallie. Siktet visar sig dåligt inställt varvid en kalasmacka serveras till närmaste ”skandian” som lätt lyfter in bollen i nät. Skadan repareras dock snart genom Zorro, som på pass från Marcus skjuter genom skogen av ben och med ett lyckosamt slut landar bollen i maskorna. Sen är det dags för nästa gule back att bjussa Skandia på ett läge. Marcus är på väg att rycka ifrån sin överrock i ett pressat läge nere i höger försvarshörn, när motståndaren plötsligt får en klubbspets på bollen. ”Skandianen” har bara att lägga upp för avslut till sin polare som följt med i anfallet. I detta läge går inte någon av backarna i närheten av en fly förbaskad Wallie som undrar vad som står på. Vi undviker exakta citat här...

Tempot är högt genom hela matchen och Fett har hela tiden svårt att värja sig för de kvicka motståndarna som snurrar friskt runt målburen. De anfall som trots allt blir av är oftast tama med skott som blockeras av fötter och ben.

En bit in i andra lyckas Zorro efter pass från Follin trycka in kvitteringen. Tyvärr får Skandia fortsätta snurra och skapa oreda i Fetts försvar. Och detta betalar sig väl genom två strutar bakom Patric. KF kämpar i detta läge frenetiskt och spelarna gör allt snabbare byten för att kunna ge sitt yttersta för att komma i kapp. KF får snart chansen då en ”skandian” blir utvisad för felaktigt avstånd vid gult frislag. Frislaget görs om och bollen hamnar till slut hos Micke som reducerar till 3-4. Närmare så kommer KF inte denna dag. Några fina skottlägen har Zorro visserligen, men de går eller styrs allihop utanför. Mange har en dansande boll på mållinjen rakt framför sig men lyckas inte förvalta chansen.

Trots många avbytare körde Skandia fysiskt slut på KF. Inte så mycket att säga om, och gräma sig över, sett över hela matchen. En vilohelg väntar och nya tag tas om två veckor mot Semlon. Då har vi också några vänner tillbaka från rehab i Grekland.

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0156 sekunder