Knäcker Fett  

Skön revansch på Trixbo

Inlagd: 13 september 2010, kl 00:01

Trixbo-Knäcker Fett 2-6

KF fick äran att kicka igång säsongen i division 2 tillsammans med Trixbo. Revanschlustan låg i luften när KF drog på sig det svarta reservstället och joggade ut på plan. Uppställningen utgjordes av "Wallie" Gröndahl i mål, som backar Uffe och Marcus, forwards till vänster, Henke och Gurra, till höger Sharpie och Micke B, som center, Zorro.

Revansch blev det också med råge. 1-6 förlusten i januari byttes idag till nästan omvända siffror, 6-2.

Fett inleder matchen distinkt och med pondus, omgående skapar man ett stadigt tryck i motståndarzonen. Fin backchecking samtidigt och man hindrar förtjänstfullt farliga situationer bakåt. Under hela matchen är ytterforwardsen på hugget och stör Trixbos speluppbyggnad. Efter slarv i egen zon från Trixbo sätter Zorro första baljan efter ett par minuter. Zorro passar kort därpå fram Junior-Gurra som mycket elegant drar en motståndare och utan pardon bankar in en backhand. Nu rullar målen in med jämna mellanrum, det ska dock även nämnas att mellan målen skapade Fett flera feta chanser som borde slutat i nät med lite mer skärpa. Som tur var infann sig skärpan i vissa anfall och trean kommer när Gurra löper upp på vänsterkanten, slår ett hårt pass mot högersidan där Zorro sätter sin andra strut för dagen. Zorro avslutar med att enkelt runda keepern och lägger bollen i öppen bur.

KF känner sig med all rätt nöjda under pausvilan. Fortsättning på samma sätt i andra är parollen.

Några minuter in i andra kommer fyran, Marcus har gjort en löpning från sin backposition och rundar så buren. Bollen läggs bakåt och Uffe avslutar med en boll i nättaket. Det dröjer sedan några minuter innan femman kommer. Frislag en bit i zon, Trixbo murar, Marcus joggar upp på vänsterflanken och tar emot Micke B:s vakna petning. Marcus dröjer med skottet, men till slut sitter det fint i krysset, helt enligt instruktionsboken. KF har för övrigt två liknande frislag som är nära att resultera, Petter petar då gånger två, först till Peter som i ett överraskande fritt läge är nära att struta och sedan till Uffe som drar bollen vid sidan av buren.

Trixbo fortsätter att kämpa och får i slutskedet in två mål innan Marcus avslutar dagens målskörd med en lång löpning där han slutligen får iväg en tung dragare i målvaktens vänstra hörn.

Fin start på nya säsongen. Det blev till slut två avbytare vilket gjorde det drägligt för de flesta. En extra back hade dock inte skadat. Får vi hoppas på det till nästa match!

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156341
Genereringstid
0,0310 sekunder