Knäcker Fett  

Karins tog revansch

Inlagd: 12 april 2010, kl 21:22

Knäcker Fett - Karins hjältar 1-3

Påsklovet skapade ordentlig oreda och dålig uppslutning till bataljen mot Karins hjältar. Senaste och enda mötet slutade i höstas med en relativt säker KF-seger. 6-3 blev det då, men det kan vi glömma nu. Följande tunna trupp lämnade av till matchstart: I mål, Wallie, på backplats, Marcus och Follin, blandade forwards i form av Peter, Johan, Mange och Miller.

Matchen drar igång och ett samlat och tryggt KF-spel tar form. Här skulle krafter sparas och Miller fick tydliga order att agera tredje back. Täta byten, mest mellan Peter och Johan de första tio minuterna - båda 67:or och slitna efter träningen i torsdags. Efter fem minuter tar Marcus sin patenterade löpning i en lång böj från höger backposition in på vänstersidan i anfallszon, bollen fint täckt innan den viner in vid målisens vänstra stolpe. 1-0.

Karins tar dock över initiativet alltmer även om gult spelar ett stabilt försvarsspel. En markeringsmiss några minuter före paus ger dock en motståndare möjlighet att dra in kvitteringen invid Patrics vänstra.

Paus, och Fett är lite nöjda ändå med oavgjort så långt. Gult konstaterar dock att mer än Marcus skott så har det inte blivit så många fler avslut. Skärpning alltså.

De utlovade skotten började därefter komma, även om det sker i begränsat antal. Dessutom stoppas skotten nästan varje gång av en mur i form av håriga motståndarben. Ben, ben, det var ben överallt. Sen börjar dessutom orken att tryta med koncentrationssvårigheter som följd. Med endast en avbytare byts nu positioner allt mer okontrollerat och därmed försvinner kontinuiteten, som så väl behövs. 1-2 kommer en bit in i halvleken då KF tror sig ha klarat sig ur kalabaliken framför Patric men en Karin-spelare lyckas få tag i bollen och skicka in den bakom vår vilt sprattlande burväktare. Trots underläge kändes det ändå som om chansen fanns att göra ytterligare någon strut. Den tron grusades dock snart efter ett litet passningsmisstag bakom egen mur då bollen tar i sidan i buren istället för den tänkta back-sarg-back, varvid Karin forward lägger fram mackan till kompis som får öppet mål.

En sista kraftansträngning av Fett kommer till slut med några hyfsade skott, bl a ett bra frislag till Follin som tyvärr drar den över buren.

Förlust i protokollet, men inte alltför krökta nackar efteråt, det gjordes vad som kunde göras. Med fler som sluter upp till de avslutande matcherna skall dock uppgång till tvåan inte vara några problem.

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156355
Genereringstid
0,0620 sekunder