Knäcker Fett  

KF mosade serieledarna

Inlagd: 7 mars 2010, kl 21:13

Knäcker Fett - BK Två blåbär 6-0

Vilken start på lördagen för de tappra KF-krigarna som pallrat sig iväg för en gryningskamp. 08:15, kändes tungt, men hur lätt var det inte att lämna Ljustadalen en dryg halvtimme senare. 6-0!

Med sig hade KF följande trupp. I buren ”Zero the Hero” Gröndahl. På backplats röjde Marcus och Per och framåt fanns till vänster Follin och Johan, i mitten Zorro och till höger Magnus och Uffe.

Redan i matchstart ser man en lovande ”ordning och reda” i KF-leden, inga bjudningar och ett säkert distinkt spel. KF-backarna visar också direkt prov att det här blir ingen lek, Marcus vänder lugnt och säkert bort några motståndare och Per skrämmer blåbären med ett par mustiga ruscher som får deras anfallare att misströsta. Framåt börjar KF också att skapa några chanser, efter några minuter slår en framrusande Follin in i bollen från kanten och Uffe kan vinkla in i 1-0 i målvaktens högra hörn. KF fortsätter att skapa de hetaste lägena, när Zorro vänder och vrider på mittplan överraskar han plötsligt med en lång bössa som vrider sig förbi keepern och träffar stolpen. Johan hugger snabbt på returen och kan på halvvolley klappa in 2-0. Resten av halvleken blir mållös, men med ett litet plus för KF.

Lugnt och fint i paus och inställningen är att fortsätta med samma spel i andra. Halvleken börjar bra för KF som skapar de flesta heta chanserna, motståndarna tar sig emellanåt upp men deras skott är ofta hafsiga och kommer från långt håll. Vid några tillfällen blixtrar dock Wallie till och visar klass. Några minuter in i halvleken får KF spela i numerärt överläge och även om det inte blir något mål just då så är power play-spelet det bästa som fansen sett på länge. Trean kommer istället efter ett lugnt och inte alltför hårt distansskott från Uffe som målvakten inte hinner ner och täcka. Nu börjar blåbären bli allt mer frustrerade och matchen avgörs i praktiken när Zorro löper igenom på vänsterkanten och utan pardon drar in en hård diagonalare i bortre hörnet. 4-0. Riktigt snyggt blir det sedan när KF trillar boll och Zorro serverar Magnus ett friläge, Magnus tittar upp och drar lugnt och behärskat in 5-0 i målvaktens högra hörn. Follin får avsluta kavalkaden när han fiskar upp en retur och trycker in 6-0.

Innan visslan ljuder gör Wallie en avslutande parad där blåbärsforwarden för ett ögonblick har öppen bur. En härlig reflexräddning räddar välförtjänt lördagsnollan för Wallie.

En stor ryggdunk till hela KF för den här insatsen som lovar gott inför fortsättningen. Det var väl bara videokameran som fattades. Det hade blivit en skön rulle att blicka tillbaka på under sommarens lagfest...


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-02-16
Besökare
156335
Genereringstid
0,0320 sekunder