Knäcker Fett  

Stabilt KF knäckte Vipers

Inlagd: 28 februari 2010, kl 22:16

Vipers - KF 3-5

KF kom igen efter förra veckans tunga förlust och visade fin moral när man slog tillbaka Vipers. Med i laget den här lördagen: ”Wallie” Gröndahl i buren bakom Uffe och Marcus som skötte backlinjen. Anfallsvapnen den här helgen - Johan och Follin på vänstern, Zorro och Micke B i mitten och Sharpshooter-Pete och Magnus till höger.

KF inleder distinkt och redan efter någon minut letar sig en brytning fram till Zorro som bryter sig fram och smäller in 1-0 i krysset från mitten av anfallszonen. 2-0 kommer strax därefter när Johan drar en närmast Skrovet-liknande cirkellöpning och sedan snyggt släpper bollen till Zorro som vrider in bollen. Matchen står sedan och väger med chanser fram och tillbaka, men hela KF kämpar på för att behålla greppet om matchen. Strax före paus får Zorro ett uppspel efter sargen av Uffe och tar sig återigen fram i mitten av banan och slungar in 3-0. Paus följer.

Andra inleder med nya KF-chanser, men även Vipers sticker upp. En av motståndarnas attacker styrs oturligt in i egen bur bakom en maktlös Wallie. 3-1. KF darrar till och i anfallet efter kan en helt ostörd Vipers-attack avslutas med en prickskjutning i nättaket. Plötsligt står det 3-2 och matchen har fått nerv. KF tar sig dock i kragen och fina defensiva kämpaattacker görs här av bl a Sharpie och Mange i mittzonen och vid sargen. Sedan tar KF tag i taktpinnen. Marcus drar iväg med en tung löpning uppåt längs sargen och avslutar med en fin passning till Follin som enkelt drar in 4-2. Kort därefter avgörs matchen helt när KF utnyttjar ett frislag, Magnus kortpassar Micke som ser Johan vid bortre stolpen och snyggt skickar in en passning som Johan enkelt och påpassligt styr in till 5-2. Vipers kommer igen med en ny reducering, men sedan är det över. KF får faktiskt avsluta med fem mot tre efter dubbelt strul med för många motståndare på banan. Den minut som återstår hinner man dock inte utnyttja till ytterligare mål.

Stort plus till hela KF för en fin kämpainsats, bortsett från någon minut vid 3-2 kändes det som en säker seger.


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
180028
Genereringstid
0,0313 sekunder