Knäcker Fett  

Fåtaligt Fett föll mot Trixbo

Inlagd: 22 februari 2010, kl 00:32

Knäcker Fett - Trixbo 1-6

Förutsättningarna för KF inför matchen mot Trixbo var minst sagt tuffa. In i det sista var det osäkert om vi skulle få ihop manskap nog. Till slut ordnade det sig till och med på målvaktsfronten då Wallie fick möjlighet att dra på sig stället. De övriga tappra fakirerna som klev upp mitt i natten för att spela var Per och Marcus som backar. Peter, Follin, Micke B och Magnus spelade forwards.

Trixbo ställde upp med minst två hela femmor som skulle visa sig vara avgörande i det långa loppet. Fett bestämmer sig tidigt för en tydligt defensiv taktik med center som alltid var beredd att backa med hemåt.Ett par bollar trillar dock in bakom Wallie före paus vilket vi egentligen var rätt nöjda med. Den defensiva taktiken stoppade de flesta anfall men gav heller inte så mycket framåt.

I andra bestämdes det att vi skulle chansa lite mer framåt och en pigg Burman valde att kliva upp på forwardposition. Nu rullade baklängesmålen in ett efter ett ändå men vid 0-5 lyckades de gula ändå snygga till siffrorna. Marcus slår en lång boll mot kortsidan varvid Peter i villervallan lyckas tråckla in bollen bakom den sprattlande Trixbo-målisen.

Nu hoppas vi att det är slut på barnkalas och badhusbesök på ett tag och att fler kan sluta upp till nästa match. Sex utespelare är på tok för få för att hålla jämna steg med motståndarna i trean.

Vid t-bordet
Sharpie


Tillbaka


Biljardbord   |  Biljard   |  Air hockey   |  Fotbollsspel/bord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-03-03
Besökare
179604
Genereringstid
0,0645 sekunder